Mitt hjärta, mamma älskar dig!

Adam har nu äntligen fått ro och sover. När han väl somnat in tungt så satte de på honom alla elektroner som ska övervaka honom inatt. Pappa Micke ligger i en säng brevid och håller mig uppdaterad via mobil. Känner mig otroligt trött i hela kroppen, men så fort jag slappnar av så känns det som hela jag krampar. Nu är det bara att vänta och se. Skulle vilja vara hos dig mitt lilla hjärta…

adam sjukhus 1.jpg

adam sjukhus 2.jpg

Känner mig endå lugn över att han befinner sig på rätt ställe. Även om frånvaron är olidlig.

Tack alla som tänker på oss, det värmer.

Och till dig fröken Silvia, som tycker så synd om mina barn pga ett antagande du gjort till följd av mitt ordval. Du verkar inte blivit drabbad av panik, och du verkar inte heller fått uppleva den extremt underbara känslan av att älska ett barn. Stackars dig, kan bara beklaga. Men mina barn gör jag allt för så om jag i stundens situation väljer att använda två st svordomar, så får du ursäkta. Men jag kommer antagligen fortsätta att använda dessa ord för att förmedla min känsla genom skrift. Och tycker du det är så hemskt så kanske du ska välja att INTE läsa min blogg då FÖRHELVETE!!!

  1. Jag hoppas er lille prins snart blir bättre och att han får komma hem. Hoppas de reder ut vad som är problemet. Måste värka något oerhört mycket i mamma hjärtat när en barn blir så dåligt. Kan inte föreställa mig det. Jag hade nog gått sönder totalt. Tänker på er och skickar positiva och värmande tankar.

  2. Jag hoppas er lille prins snart blir bättre och att han får komma hem. Hoppas de reder ut vad som är problemet. Måste värka något oerhört mycket i mamma hjärtat när en barn blir så dåligt. Kan inte föreställa mig det. Jag hade nog gått sönder totalt. Tänker på er och skickar positiva och värmande tankar.

  3. Lilla gubben då…Usch jag förstår din panik, så väl.Jag höll på att förlora min mellanson, som visserligen då var 13 år men man är lika panikställd iaf.Han spräckte skallen i en cykelolycka för 2 år sedan, den panik jag kände när jag såg honom ligga på marken och den panik jag kände när jag pratade med SOS och sen i ambulansen går inte att beskriva.Jag förstår din rädsla så väl och jag håller tummarna hårt att det inte är någon fara med honom och att han blir sig själv snabbare än kvickt.Tänker på dig och er alla…Kram

  4. Lilla gubben då…Usch jag förstår din panik, så väl.Jag höll på att förlora min mellanson, som visserligen då var 13 år men man är lika panikställd iaf.Han spräckte skallen i en cykelolycka för 2 år sedan, den panik jag kände när jag såg honom ligga på marken och den panik jag kände när jag pratade med SOS och sen i ambulansen går inte att beskriva.Jag förstår din rädsla så väl och jag håller tummarna hårt att det inte är någon fara med honom och att han blir sig själv snabbare än kvickt.Tänker på dig och er alla…Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..