Ingen känsla är så underbar som denna…

Tisdag kväll, och det känns som om jag varit ifrån min lilla Adam alldeles för länge. Men idag fick jag träffa min lilla prins för första gången efter det hemska som hände i söndagskväll. Jag kan inte ens förklara hur otroligt underbart det var att få hålla honom i min famn igen. Mitt lilla lilla hjärtegull. Känslorna som kom när han öppnade famnen och räckte upp sina små armar var total. Lyckligare mamma fanns nog inte just då. Han kramade mig hårt och tryckte sin lilla näsa mot min kind. Inget i hela universum kan beskriva kärleken till ett barn, känslan är så abstrakt och overkligt stark. Men just denna lilla kram, ja den kunde beskriva allt.

Tillsammans fick vi prata med Adams läkare under eftermiddagen. Frågorna var många, men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med det lilla vi fick veta, eftersom vi egentligen inte vet så mycket ännu. Även Adams mormor och morfar var med. Känns bra, för då är man inte ensam om informationen man får.

Adam fick en liten permis, så vi åkte hem till farmor och farfar som bor här i Linköping. Och det gjorde nog Adam gott, med lite miljöombyte och vanlig hemmalagad kost. Pappa Micke fick sig en dusch och nya kläder med. Men efter ett par timmar så var det dax för Adam att åka tillbaka till barnavdelningen. Usch det var jobbigt.

Jag och resterande barn sover hemma hos farmor och farfar inatt, för att så snbbt som möjligt vara på plats imorgon när Adam ska genomgå olika tester.

Men nu njuter jag bara av stunden vi har haft, världens bästa stund.

adam sjuk igen 2.jpg

På något sätt så är det dessa stunder som får en att uppskatta det lilla. Många gånger tar man livet för givet. Och alltid ångrar man sig. Man ska nog leva dagen som om det vore den sista. Ta vara på dom man älskar och bara glömma vardagsbekymmer för ett tag.

Och jag vill åter tacka för de fina hälsningarna och de värmande tankar som vi fått, varje dag bär med sig nya tag och dessa små uppmuntrande ord har hjälpt oss, tack.

Nu väntas en förhoppningsvis mycket bättre sömn, med trygghet om att vi snart ska ses igen. 

Snart kommer mamma tillbaka… 

 

 

  1. Lycka!Nu sitter jag här hemma i soffan och tårarna rinner ner för mina kinder. Vilken underbar lycka att få kram och kramas om av Adam! Tänker på er hoppas testerna går bra under dagen och ni får fler svar på era frågor. // Tanja**

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..