Julskinka, julklappar och EKG

Julskinkan är klar, och ännu har den inte rymt. Julklapparna är klara bara några små grejer kvar. Och Adam fick imorse sin EKG”maskin”.  Somnade sent igår, bönade och bad min kära make om lite massage. Blev irriterad.

”Ja hjärtat såklart jag ska trycka lite på din onda rygg”

Samtidigt så började en komedi på tvn. Här såg man verkligen framemot att få den där massagen, och ni vet när man verkligen är såå inställd på något och det liksom inte blir som man har tänkt, ja ni vet hur jäkla irriterad man kan bli då. Jag blev det! Det började bra, åhh så skönt det var, kände mig bortskämd. Men så upphörde massagen, jag började pipa lite för att påminna. Åhh mera. Men så upphörde det igen efter ett tag och utbyttes med gapskratt rakt in i örat på mig ett antal gånger trots mina försökt till att påminna genom mina pip. Gahhh! Skit i det då för satan. Så kröp jag ner på min sida av sängen. Men jag tillade

”Älskar dig, sov gott”

Fortfarande irriterad låg jag och vände och vred, magen kändes bara så tung. Ingen sovställning funkade. Tittade på klockan och blev trött när jag insåg att jag skulle upp om fyra timmar. Somnade faktiskt.

Upp med tuppen, in i duschen, väcka barnen, väcka gubben, ut med hunden, bädda sängen (ett måste innan jag går hemifrån, tvångstanke?) Ja lite bestyr. Men hjälps man åt så går allt. Och iväg kom vi i tid, HURRA. Väl framme i Linköping så var det dax att få Adams EKG. Det gick jätte bra, och den lille prinsen var såå duktig.

hösten -09 554.jpg

Så nu har Adam en liten dosa fäst i byxorna där bak, som ska spela in hans hjärtaktivitet. Och hitills så har det gått bra. Lite obekvämt är det ju såklart och ett par gånger har han lyckats pilla bort dosan ur sin ”behållare” men annars så har det faktiskt funkat.

Trötta efter en dag i stora staden, så var vi nu på väg hem till Motown.  Årets mörkaste dag  såg dimmig ut genom bilfönstret på vägen hem, men otroligt vacker.

hösten -09 556.jpg

Nu har klockan hunnit bli för mycket igen, och jag har en heldag på mödravården imorgon, så jag ska väl överväga att smyga in och lägga mig brevid min lilla prins. Och har vi tur så sitter alla sladdar och elektroner fast imorgon när vi vaknar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..