Stökiga grannar?

Ursäkta mig då för f*n!

Barnen somnade skapligt. På riktigt faktiskt. Visst Victor snart 12år somnade senare, men han gör inte så mycket väsen av sig. Precis när vi föräldrar skulle få lite vuxentid och somna framför tvn så vaknar lillprinsen. Suck! Men vad gör man då? Jo man försöker få honom somna om. Efter många försök att få den lille att somna så gav vi upp. Alltså han är ju lite i obalans eftersom han inte riktigt mår så bra. Detta kanske gör hans sömn blir lite oregelbunden? Dessutom så har han natten innan här sovit dåligt pga av alla sladdar som snurrat i vägen (EKG). Ja han sov på eftermiddagen lite längre än vi vanligtvis låter honom göra.

Hur som lillprinsen pigg, vaken och vill INTE sova!

Vi tar upp den minst sagt överförtjusta lilla krabaten, han vinner. En liten stund uppe kanske får honom att törna in om ett tag. Han snor omkring i soffan, tycker det är galet kul att få vara uppe med mamma och pappa helt SJÄLV, ja ni förstår WOW! Då hör vi grannarna…

”DUNK DUNK DUNK”

Ooops, någon som INTE vill att lillprinsen ska vara vaken. Okej såklart vi tystar honom. Inte för att han låter sååå mycket ändå. Efter en stund hör vi…

”DUUUNK DUUUNK DUUUNK”

Någon som VERKLIGEN stör sig på lillprinsen. Men fasen, tagga ner! Vi stör aldrig annars på kvällarna eller nätterna. Vi har aldrig fester, eller spelar hög musik. Tycker ”någon” överreagerar. Okej om man stör varje helg med fester eller sådär, men ett barn!?

Hur ska det gå när det kommer bebisar? Två stycken, vem vet de kanske får kolik båda två. Och då vet alla som haft barn med koliksmärtor att det kan väsnas en del. Oj oj…

Nu har pappa gått in i sovrummet, för att tappert göra ett försök, förhoppningsvis somnar husets stökigaste granne om vi har tur.

Om inte annars så somnar mamma i soffan snart…

Adam napp.JPG

Finn ett fel.JPG

Zzzzz zz zz z…

  1. Jaa här får vi ju inte ”ens göra en lillprins” utan att det där dunkandet kommer…! Så jädra barnsligt! Tror du man har lust att vrida på sängen ett kvarts varv nu sista månaden eller…

  2. Hejsan, jag gillar din blogg och undrar om du tänkt sluta blogga? känns som att de blir bara mindre och mindre inlägg?? är så kul att läsa dina inlägg diggar verkligen din stil. samt att ja håller med dig om detta sista inlägg fan vilka konstiga grannar du harhade =)

  3. Hej hej…följer din blogg o lagt märke till att du inte bloggat på jättelänge nu,,hoppas inget neg hänt,,,lite orolig blir man:(Hoppas allt är lugnt iaf kramar fam eonsuu

  4. Hej saknar dina blogg inlägg:) går själv i väntans tider hade deadline igår, bara en vad jag vet men stor som att det skulle vara två. Hoppas allt är bra med lilleman och hans sjukdom etc. Tur man bor i eget hus då kan man dusch , barn kan gråta när man vill utan att behöva tänka på grannar. Tycker synd om er som har det så.

  5. Underbar blogg! Började läsa i morse och tror jag har kollat alla inläggen nu, inte på raka strecket, men nästan 🙂 Gillar dig skarpt!God fortsättning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..