”Hj\u00e4\u00e4\u00e4\u00e4lp, jag har f\u00e5tt klumph\u00e4nder”

Vaknade imorse av en underlig känsla, kände mig liksom lite bedövad. Kroppen ville bara ligga kvar i sängen men jag lyckades övertala den att stiga upp. Väckte grabbarna. Tog fram frulle och började ta tag i gårdagens disk, Micke hade börjat igår men diskmaskinen var full. Jag HATAR gårdagens disk! Brukar ALLTID se till att ha ordning i köket innan jag går och lägger mig på kvällen, annars kan dagen börja med ett väldigt dåligt humör. Ordning och reda. Hur som helst, så ville inte händerna göra som jag ville, hm?

”Hjäääääälp, jag har fått klumphänder”

Händerna var såå svullna, kändes obehagligt. De ville liksom inte styra som jag ville. Jag har aldrig tidigare blivit svullen om händerna när jag väntat barn. Svullnaden har hållt sig kring näsan. Men nu hade den förflyttat sig ner till händerna.

Oliver som satt vid köksbordet och käkade sina kelloggs cornflakes tittade på mig lite roande

”Eh vad gör du mamma? Har du inte sett dina händer tidigare? *fniss*”

Spännande, alltid ska man få uppleva något nytt :-S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..