Röntga Bäcken!

Idag har jag åter varit hos dr Katri som med hjälp av dr Pia tittat till tvårummaren. Och grabbarna ser ut att ha det så gött :) De kunde se på ultraljudet att de fortfarande låg näsa mot näsa och snuttade på varandra, alltså fortfarande i säte men det var inte annat än väntat. Tvilling 1 väger nu 2540g och tvilling 2 väger 2170g stadiga grabbar. Efter den lilla hinnsvepningen i tisdags så tittade man också efter om jag öppnat mig något mera, aningen hade det sjunkit ner lite till. Och jag är helt övertygad om att vore det inte för att de små liven låg åt fel håll så skulle grabbarna redan vara här. Men nu ska det krånglas lite, såklart! Man beslutade också idag att man skulle röntga mitt bäcken, bara för att jag är fast besluten om att föda normalt alltså vaginalt. Och det kan jag säga att det var INGEN TREVLIG upplevelse.

Det var bara att klä av sig kläderna ALLA kläderna. Så ”nude” iförd en blå sjukhusklänning var det bara att traska in på röntgen.

”varsegod och ta plats på britsen”

”eh, ska jag ligga raklång på denna lilla ”planka”?”

”jajemän”

Herregud tänkte jag, men det var väl bara att lägga sig. Det hade givetvis hunnit börja komma värkar igen efter dr Katris undersökning. Och det kan jag berätta att det var inte särskilt kul att behöva ligga naken raklång på rygg i nån minst sagt obekväm grodställning och blotta hela härligheten och samtidigt ha ont, sådär ont som aj-som-fan-nu-skiter-jag-på-mig!

Men bara att gilla läget, vad ska man göra liksom!? Men nu är det gjort. Skönt.

Bara att vänta på att det sätter igång på riktigt nu… Jag LÄNGTAR såå efter mina prinsar 🙂

LOADING..