Stora C och lilla c…

Jomenvisst. Vi äter, vi bajsar, vi sover och vi KRÄÄÄÄKS, men vi börjar också att få lite mera vakenperioder. Stora C vägde idag 3175g och lilla c 2815g. Duktiga grabbar =)

Och jag insåg idag att det kanske är hög tid att piffa till sig lite. Tycker minsann att jag är värd det, och om inte för min skull för min makes skull. Jag vill vara fin för min kärlek. Jag vet ju att han älskar mig oavsett blablabla. Men hur trött ser jag inte ut om inte skit trött!

vår-10 084.JPG 

vår-10 085.JPG

vår-10 080.JPG

Det får bli lite slingor och vem vet lite glamlockar till helgen kanske. För jag vill vara en snygg morsa! Nåja känna mig snygg ialla fall…

Efter att vi vägt in våra guldklumpar så tog jag mig i örat och sprang in på försäkringskassan. En snäll dam hjälpte mig glatt att fylla i alla papper RÄTT, för oftast är det i vanlig ordning något som jag missat eller som blivit fel när jag fyllt i papper som skall till försäkringskassan. Men nu så är det gjort också. Duktiga jag!

Nu väntas lite eftermiddagsfika hos goda vänner lite längre bort på gatan. Trevligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..