De växer…

Tiden går så otroligt fort. Snart är helgen över och vardagen är tillbaka. Och i vanlig ordning så har jag inte hunnit sånt som jag borde hunnit, tur man kan skjuta upp saker ibland. Huvudsaken är att familjen mår bra. Och de gör de nu tack och lov. Tycker vi har haft en ganska kämpig tid. Fast det är väl så i alla familjer, det går upp och ner. Victor har repat sig bra och har inte alls lika ont i magen, fast våran lilla diva i familjen är fortfarande väldigt överbeskyddande och vill ligga hos lillhusse…

IMG_2787.JPG

Det är helt otroligt det här med djur och deras kännedom om oss människor. De känner sånt som vi inte kan förstå. Det har nog ett sjätte sinne…

Även Adam håller sig frisk. Peppar peppar, vill inte säga för mycket men han är en pigg glad busunge precis som sin stora syster Engla-Freja…

IMG_2759.JPG

Och de allra minsta i syskonskaran växer så det knakar. Lille Charlie har minsann lärt sig att rulla, så nu måste man verkligen hålla koll. Och medans Charlie rullar omkring så ligger Colin mest och jäser, han är lite rundare i formerna och har lite svårare att få runt kroppen. Men så goa de är tillsammans…

IMG_2772.JPG

IMG_2780.JPG

Och idag kom min Oliver hem efter en vecka hos pappa. Tror faktiskt han var ganska mammasjuk för han ligger visst och sover i min säng. Det är så skönt när han kommer hem. Han har ofta massor att berätta, vad han har gjort under veckan och om det har hänt något speciellt. Idag var det mycket prat om nya tjejen… Skratt denna underbara barndomskärlek. Kommer ihåg det som det vore igår.

Nu ska jag hänga lite tvätt för att sen äntligen få krypa ner hos min älskling, och förhoppningsvis så sover lillprinsarna hela natten så jag är pigg när dogsen ska på promenad inorgonbitti.

Sov Gott!

 

  1. Ni är bäst i årets Familjen Annorlunda.Är det inte trångt att bo i en lägenhet?Jag bor i ett stort hus och vi är 4 personer fast vi har det lycksitt när man ser på er annars tänker man inte så mycket på de

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..