Sommaren kom tillbaka…

Jag vaknar av att solen smeker mina kinder med sin värme. Underbart! Sommaren kom tillbaka trots allt. Jag var en aning orolig igår att sommaren redan lämnat oss. Nu lovar jag att inte klaga över värmen mera.

Idag ska vi åka in till Linköping och hämta hem våra busungar Wille och Engla-Freja. De har sovit över hos farfar och farmor. Det har varit ovanligt tyst här hemma, tänk att det gör sådan skillnad när två barn inte är hemma. Men jag får allt lite abstinens, vi lämnar nämligen ALDRIG bort våra barn. De ända gångerna de varit ifrån oss är när vi varit tvungna att skaffa barnvakt och det har varit i samband med barnafödande. Hm… Hör det när jag själv skriver det, vi kanske skulle våga skaffa barnvakt mer ofta för att tänka på oss själva lite? Usch jag är ju sååå nojig! Men hos farfar och farmor känner jag mig trygg, dom är de ända jag låter vara barnvakt. Synd bara att vi bor en bit ifrån varandra. Det tar ju sin lilla tid att fara fram och tillbaka från Linköping. Men vill man så går det! Idag skulle barnen få gå på teater i gamla Linköping, och hela dagen igår så var dom i Valla och lekte. Inte nog med det, middagsmenyn har varit rena drömmen för Wille. Köttfärslimpa till lunch och pannkakor till kvällsmat. Misstänker att jag kommer få träffa världens lyckligaste ungar om en stund.

Och förlåt, jag har ju precis förträngt att uppdatera ang min viktminskning! Den första komma-i-form veckan har varit kämpig och då menar jag blod svett och tårar. Jag är fruktansvärt otränad och tung, och det känns när man ska ut och motionera. MEN efter första veckan kan jag nu konstatera en viktminskning på 4,4 kilo. YEAH! Väger in mig på blygsamma 88 kilo, jajemän varför hymmla det är bara siffror. Nu kör vi så det ryker! Bilder kommer naturligtvis 😉 Nu hoppar jag i dojorna och tar en power walk, här ska brännas fett!

Puss

  1. Wow!!! Skickar massor av grattiskramizar pga din viktminskning!!! Tips önskas=)…Vad har du för mirakelkur?!

  2. Wow!!! Skickar massor av grattiskramizar pga din viktminskning!!! Tips önskas=)…Vad har du för mirakelkur?!

  3. Hej bruden:-) Visst är det lustigt att det blir så kännbart när några av barnen sover borta! Vi märker också av om 2 är borta, då känns de kvarstående 8 som att man har ”lite” barn hemma:-D Vi har inte heller barnvakt ofta, bara om det verkligen behövs eller typ de 2-3 gångerna jag o Peter går ut och äter middag:-) Du är superduktig med din träning och jag fortsätter att heja på dig;-)Kramis

  4. Hej bruden:-) Visst är det lustigt att det blir så kännbart när några av barnen sover borta! Vi märker också av om 2 är borta, då känns de kvarstående 8 som att man har ”lite” barn hemma:-D Vi har inte heller barnvakt ofta, bara om det verkligen behövs eller typ de 2-3 gångerna jag o Peter går ut och äter middag:-) Du är superduktig med din träning och jag fortsätter att heja på dig;-)Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..