Farmor

Som planerat så åkte familjen Ilmrud in till Linköping igår för att hämta hem två busungar som spenderat några dagar hos farfar och farmor. Och som jag misstänkte så var de överlyckliga över sin vistelse i Linköping. Vi bestämde att vi skulle träffas i Valla. Valla är ett fritidsområde, där man kan hälsa på hästarna, mata getter, hälsa på kaniner, titta på de ståtliga tupparna, mata ankorna, leka i lekparken och gå och titta i de gamla museérna. Det är kort och gott en familjepark. Adam fick tillfredställa sin traktormani lite också *skrattar* han älskar verkligen alla former av traktorer den gossen.

husvagn 008.JPG

husvagn 012.JPG

husvagn 013.JPG

Farfar och Adam på äventyr…

husvagn 014.JPG

Åhhh en traktor till…

*LYCKLIG*

husvagn 024.JPG

Farfar och farmors hund Milo trivs även han i Valla…

husvagn 027.JPG

husvagn 034.JPG

Otäcka getter…

husvagn 037.JPG

Efter lite vandring i Vallaparken så satte vi oss ner och tog lite uppfriskande päronsoda medans barnen lekte i lekparken. Sen skulle vi mata ankor och gäss. Och farfar skrämde livet ur mamma Madde, uschaaan! Jag är livrädd för fåglar, men farfar hade kul. Jag vågade inte mata gässen, fast dom var fina.

husvagn 044.JPG

husvagn 043.JPG

Charlie lärde sig sitta själv i valla…

husvagn 038.JPG

Efter en mysig eftermiddag tillsammans så åkte vi hem och fick grillat av farfar och farmor. Magarna kurrade så det var gott med lite mat. När det sen var dax att åka så ville inte våra busungar följa med. Så vi fick åka hem utan Wille och Engla-Freja… =)

Men imorse så kom gänget över, och som planerat så skulle vi ”provcampa” med husvagnen. Vi skulle prova att sätta upp förtältet så vi säkert vet att det funkar när vi väl ska ut och se sverige. Och tur var väl det, för när hela tältet var uppsatt så insåg vi att det fattades 2 tältpinnar. SATAN. Men det är så typiskt… Men som farmor sa ”det var väl tur att vi provade nu”, javars annars hade väl Micke slagit ihjäl varandra av irritation 😉 Haha! Nu blir det att ta en tripp till östgötacamping och jaga tältpinnar!

husvagn 050.JPG

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..