Sabla UNGE!

Min älskade lilla snörpa Engla-Freja, idag, imorse blev mamma såå arg på dig.

Jag tog mig lite ensamtid och var uppe lite längre igår mellan blöjbyte och amning. Bara för att jag så gärna ville bli klar med min tvillingtavla. Blev ganska nöjd efter mycket pill och gick och la mig. Som väntat så låg jag kvar lite längre än vanligt och drog mig i morse. Så hela familjen låg kvar och myste. Ända tills Engla-Freja trippade upp och tyckte att det fick vara nog med sovandet. Nåja en liten stund till kunde vi väl ligga kvar? Micke hoppade ur sängen, och jag hör ett ljudligt NEEEJ! Direkt förstod jag att det var målargrejerna hon varit på. Jag flög upp ur sängen och fick syn på vad hon hade gjort ”sabla UUUUUNGE” åhhh… Men jag blev nog mest ledsen tror jag. Och jag får väl skylla mig själv, hade jag suttit nere i ”ateljen” så hade detta inte hänt. Jaja får väl spara tavlan och påminna henne om hur den blev  till =)  Förövrigt så är det en pysseldag för hela familjen idag. Det städas, tvättas, möbleras om, bla bla tråkigt! Men Wille han har minsann målat idag, min lille konstnär. Och då passade jag på att fixa och trixa lite jag med. Fick bli lite målning av ramar så vi nån gång får upp våran fotovägg. Och så grejade jag lite med ett paket som vi ska ge bort till min kära vän S. Hon har minsann varit i dalarna och gift sig i smyg. Prinsessan fick sin prins och de levde lyckliga i alla deras dagar…

GRATTIS Sanna och Jonny !!!

Kan inte riktigt avslöja ännu vad jag hittat på, men det kommer 😉

Nu ska jag återgå till verkligheten och börja hänga tvätt…

Min konst 006.JPG

Mina tvillingar före Engla-Frejas slutfinish…

hobbyrummet 2.jpg

Wille skapar konst 🙂 och till höger kan man se mina fina tvillingar ÖVERMÅLADE!!!

hobbyrummet 1.jpg

Våran fina atelje!

bildkollage.jpg

Början till en fotovägg…

  1. Vad fin tavlan på tvillingarna var innan Engla-Freja varit där! Jag stickar ju mycket o brukar lämna stickningen framme i vardagsrummet, peppar peppar har barnen låtet den vara än så länge, skulle bli så ledsen om jag kom upp en dag och nån av dom klippt i min stickning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..