Tvilling

Har precis ammat lilla Colin. Nu sover han till 09.00 och förhoppningsvis gör även hans bror det.

Våran jakt efter tältpinnar visade sig vara lyckad. Vi fann det vi letade efter på östgöracamping. Hurra. Så nu ska det väl bara vara att packa in familjen och dra iväg på husvagnscamping. Spännande. HUJEDAMEJ!

Mycket har vi fått gjort idag, men jag har dock inte hunnit med min power walk, det stör mig lite, men jag får gå extra långt imorgon. Däremot har jag färdigställt min målning, min tvillingmålning. Så imrgon ska vi bara sätta en ram kring den så är den färdig för att få sin plats på väggen.

Nu ska jag passa på att sova innan det är dax för nästa matning…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..