Mammahormoner!

Arg som ett bi! Har haft några tuffa dagar och nätter nu, Därav mitt mindre trevliga humör kanske. Både Charlie och Colin har varit vakna mer än vanligt, inte nog med att de är vakna ändå liksom. Detta har resulterat i att vi försovit oss två dagar i sträck. Pinsamt. Aja man är inte mer än människa. Men igår sa min kära make något som fick mig att se svart.

”Du Madde det är kanske dax att börja ge dom välling nu!?”

”Mhm…?”

”Ja för det är faktiskt jobbigt att inte få sova på nätterna när man ska arbeta på dagarna”

TYSTNAD

”Vafaaan sa du?”

Gaahhhh, här har man fasen inte sovit på typ ett år. Och så får man höra att det är jobbigt att vara vaken två nätter i sträck. Och vadå jobba på dagarna? Vad är det jag gör då? Morr… Miljöombyte, jatack! Behöver jag ens vidarutveckla det här? Man blir bara sur av en sån kommentar. Min man gör ett beundransvärt jobb med barnen han med. Han hämtar och lämnar på skola och dagis och det underlättar en hel del faktiskt. Men mammahormonerna spökar, och då är det bästa att bara knipa ;o)

Men när vi ändå är på gång, varför inte sätta fler käppar i hjulet? Köpte två vinteroveraller till twinsen när jag var i Linköping, men de var alldeles för stora. Skulle lämna tillbaka dom idag och istället köpe en lite finare tröja till mig själv tänkte jag. Visste precis vad jag var ute efter, en tröja som jag såg när vi var i Linköping. Men tyvärr så har inte lilla Motala samma utbud, så tröjan fanns givetvis inte här. Suck. Och inte fick jag pengarna i handen tillbaka heller, nää de skulle sättas in på mitt konto igen vilket förväntades ta tre bankdagar. MEEEEN! Så ingen fin tröja till ett mycket speciellt tillfälle och inga pengar.

Och hockospockos pappa, dina trollerier har resulterat i en mindre operation av Adams näsa. Micke trollar alltid för Adam. Oftast kan det vara nappen som trollas bort och kommer fram ut genom näsan. Logiskt tänkande har nu Adam tänkt att man också kan trolla bort saker genom att trycka in saker i näsan. Han är inte dum lilla Adam.

Förövrigt så ser det ut som kriget här hemma. Undrar när familjemedlemmarna hade tänkt att hjälpa till att städa? Jag strejkar och väntar på en städreaktion, hm… Inte förens man visar tonåringen på kort att det faktiskt ser ut i bakrunden fattar han.

madde2.jpeg 

looking good…. tralla la la la (förnekar röran)

madde1.jpeg

MEN hur der det ut? I bakrunden alltså…. (kan inte se skiten längre)

madde3.jpeg

Så min gosse, finn ett fel! Dax att städa lite kanske?

Synd bara att allt annat kommer i vägen, det är hockeyträningar, kompisar och läxor. Borde jag skrivit läxor först? Det lutar åt att jag städar själv alltså.

Nu vill jag bara ha lugn och ro ett tag. undrar just om det kan infinna sig ett lugn nere i tvättstugan?

LOADING..