Egentid?

Vänta ända tills på söndag med ett nytt inlägg vore väl tråkigt då Charlie precis vaknade. Jaha. Måste hålla mig vaken. Vad gör jag då när grabbarna håller mig vaken? Inte alltid men ofta brukar jag slösurfa, läsa bloggar och skumma lite bland olika intressanta repotage. För Charlie äter läääänge. Och sen ska han rapa, kräkas och bytas på innan han kan somna om. Och när han väl sover igen så vaknar nr två och då är det bara att börja om. Är det detta som kallas egentid?

Intalar mig att detta är värt att kämpa för. För nu blir det inga mera bebisar. (vilket jag sagt många gånger, jag vet!)

Letar efter två vinteroveraller till twinsen. Hade tänkt mig likadana som de äldre har, något sånt här…

IMG_4442.JPG

IMG_4440.JPG

Didriksons är bra grejer. Och bra grejer hittar man på bra ställen kolla in var jag handlar mina barnkläder. Kotteshoppen är en skitbra webbutik på nätet. De har ett stort utbud och levererar snabbt. Och så har jag även fått äran att lära känna människorna bakom kotteshoppen. De som driver denna webbutik är nämligen en storbarnsfamilj även dom. Känns extra tryggt att handla av dom som verkligen vet vad man som förälder kräver till sitt barn.

Jaha då vaknar tvilling nummer två. Bara att börja om då, men den här gånger ska jag nog dregla över den nya Volkswagen caravelle 2010. Den gör sig bra hemma hos oss, stripad eller inte ;o)

volkswagen.jpg

Hepåre!

  1. Såg att du har en Teutonia-tvillingvagn med två hårdliftar. Hur fungerar det att ta ut liftarna och sätta i dem igen? Vi har precis köpt en sådan vagn till våra tvillingar men tycker det är extremt svår att få i och ur liftarna.. Lite nyfiken på hur du uppfattar det..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..