Morsor VS pöjkspolingar!

Ikväll är stunden kommen då vi inviger medevivägens alldeles egna grusgrop. Detta är en grop som från början fungerat som cykelcrossbana men som numera har blivit en ovårdad rastpark för bajsnödiga hundar. Men vad gör det när snön ligger som glidmedel i backen – här ska bli åka av!

Till saken hör att våra kära grannar under eller granne med bihang skulle jag vilja kalla det för har efterlyst ett pulkarace mot mig och grannmorsan. Låt mig citera:  2 Halvpensionerade mammor på pulka, inte mycket o hänga i julgranen ?:)

Vet hut pojkspoling!

Och sist jag tänkte efter så hade jag inte lämnat tonåren allt annat kvittar!

Och får jag säga det själv så är vi inte så pjåkiga vad gäller skönheten heller – fenomenalt vackra skulle jag vilja påstå!

Och i övrigt så har vi mera pulkatimmar i backen än vad två stycken tjugoettåriga grabbar har allt tyder på att barnen bara är en fördel!

Det luktar torsk!!!

Och till sist en liten hälsning till han där under – vid nästa foto tuggar du inte löv utan snö!!!

linus.jpeg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..