Bakom kulisserna hos Familjen Annorlunda!

Ni missar väl inte att titta på Familjen Annorlunda på Måndag Tv4 klockan 20.00?

Då kommer ni få följa med oss när vi ska campa för första gången. Micke kan man kalla för van campare medans jag inte har så mycket erfarenhet av att bo i husvagn. Bad och minigolf hör även till camparens liv så det även det bjuds det på.

Jag kommer att dela med mig av mycket roligt här på bloggen som inte visas i rutan – bakom kulisserna :o)

bilder från lgn 4478.JPG

Enjoy!

  1. Blivit helt såld på din blogg haha! Kommer ju ihåg när du väntade din äldsta. Sen har man inte tänkt mer på de, förrän jag såg dej på tv. Härligt med så många barn 🙂 Fast kan tänka mej att du är trött emellanåt. Ska bli kul att få följa er. Mvh Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..