Men godmorgon skitdag!

Men jag har sagt det säkert tusen gånger nu, men nu måste jag sluta amma! Jag vill ha mina tuttar i fred! Jo mina tvillingpojkar äter vanlig mat nu, men vägrar äta välling, ta nappflaskan och gillar inte heller nappar. Grattis! Varje natt samma visa gäääääääsp! Dom är ju inte hungriga nej, dom är bara tuttsugna. Och får dom inte tutte när dom vill så skriker dom och börjar den ena så börjar den andra.

Försöker stå ut!

Imorse när jag vaknade så ringde mobilen – det var Micke min kära man.

”Hej älskling är du vaken?”

”Mmmm”

”Va trött du var imorse när jag gick till jobbet”

”Mmm, ringer dig senare…”

Tittar på klockan på mobilen och får syn på min nya fina bakrundsbild…

Micke har nämligen fotograferat mig med mobilen när jag ligger och sover. På rygg med varsin tvilling hängandes i varsin tutte, Engla- Freja och Adam hade visst också smygit ner i sängen och somnat. Skulle gärna delat med mig av bilden men, ni vill nog inte det! (haha – jo man kan ha sååååå långa tuttar)

Och älsklingen – provaattintesovapåtolvmånader så kan jag fråga dig sen om du är trött på morgonen!

(MUTTRAR)

Lite trött efter nattens ammande. Men det är bara att stiga upp. Tänkte jag skulle vara duktig och laga kvällsmaten samtidigt som jag fixade lunchen. Kycklingpaj var det tänkt. Men nähe någon har stulit underdelen till bakformen. Fick ett mindre hysteriskt utbrott i köket på oordningen, ringde upp min kära man…

”Erkänn att du har gömt underdelen till bakformen!!!!!”

”Eh, vaa? Näää!”

”Jag vet att du inte gillar min kycklingpaj – säg istället att du inte vill ha den!”

”Men älskling jag gillar den, men gillar din tacopaj ännu mer”

Fortsätter att leta men hittar ingen jäkla underdel till formen! Skit också! Där fick jag bara för jag hade tänkt att vi skulle slippa stå i köket ikväll.

Så i ren protest (ammningsprotest) så kommer jag göra så lite som möjligt resten av dagen!

Och till alla er som tycker att ”det är ju bara att sluta amma” skit på er! Det är inte alls så lätt när man inte har något substitut till bröstet. Gånger två dessutom!

 

  1. Hmmmm.. det kan vara nog så jobbigt att vänja av ETT barn från amning. Så det är nog inte så konstigt att två blir dubbelt så jobbigt ;-). Kan säga att jag är glad att jag INTE ammade mina tre :-D.Hoppas att det ordnar sig till slut! Härlig läsning och jag fick mig ett gott skratt.MVH Eva S

  2. Hej! Ha ha ha vad roligt du skriver, men jag förstår vad du menar, jag har en 1- åring som vägrar napp, välling, gröt, äter bra med mat, men vill amma hela nätterna helst, känner mig som en mjölkkossa. Man känner sig helt slut då man inte får sova. Men du har ju dubbelt. Hoppas att du snart får mer energi och sömn!/Beata.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..