Fira in det nya året med oss!

Tjoho… Här firas det minsann! Maken trollade med sin matlagningskonst, whiskeykycklingen ligger nu och mättar i magen som en tung sten. Med andra ord jag är fetmätt! Nu ska vi leka lite lekar och plocka fram efterätten. Men för att inte glömma det är ju för fasen hockey på tvn sverige-canada, det missas INTE! Och inte skulle jag glömma er – mina läsare!

nyår2.jpeg

nyår3.jpeg

nyår1.jpeg

Micke ropar från nedervåningen ”JAAAA 2-1 till Sverige!!!! ”

Eller…

”Faaaan jävla målvaktstabbe, BYYYYT ut bara!”

nyår4.jpeg

Men kolla in min nyårs outfit =) Tjusigt va!? Adam blev nog mest nöjd med mina kläder. Han sprang omkring och skrek att mamma var en giraff HAHAHAHA! Nja jag har ganska långa ben, lång hals och stor rumpa så helt fel jämförelse var det kanske inte!?

nyår5.jpeg

*Gott Nytt År *

Snart är jag en tonårsmorsa <3

Hurra för Victor som fyller 13 år 1 Januari !!!

LOADING..