En riktig hundig dag!

Så kom dagen då Barbie ”Bella” skulle flytta. Tungt. Vi gosade och gav henne sååå mycket uppmärksamhet och kärlek innan hon skulle åka. Och på något vis så kände nog även Divan-Sivan att Barbie skulle åka. Hon pussade och busade mer än någonsin med sin lilla bebis.

Engla-Freja tog det ganska bra, såklart hon var ledsen men hon tyckte det var okej trots allt. Hennes valp ska ju bo hos en annan liten tjej precis lika gammal som henne själv. Och det var ju det viktigaste att någon annan liten tjej skulle få rå om Engla-Frejas valp.

IMG_4956.JPG

IMG_4822.JPG 

IMG_4812.JPG

IMG_4814.JPG

 IMG_4942.JPG

IMG_4978.JPG

IMG_4990.JPG

IMG_5001.JPG

Jag tog med mig Engla-Freja och så åkte vi då till slut för att lämna Barbie. Många avsked och pusskalas. Tur att hon inte ska bo så långt bort…

Väl hemma igen så fick vi besök av bästa farbror Johan. Han hade med sig födelsedagspaket till våran prinsessa, kom väl till pass en dag som denna. Hjälpte henne nog att glömma att Barbie flyttat.

Bullar och glass i stora lass och en snygg granne som kom på besök. Och med sig hade hon Leia. Mr Devil blev helt till sig när bruden kom. Och jag måste säga att de faktiskt passar väldigt bra ihop <3

IMG_5019.JPG

Kärlek!

LOADING..