Söndag 2011-02-27

Lite trött idag. Bacillerna spökar fortfarande, William, Adam, Charlie och Colin hostar, snorar och är febriga. När ska det ge med sig egentligen? Nu på förmiddagen var jag ute och gick med Divan, fick världens frossa så jag är nog inte riktigt hundra jag heller. Devil har bott hos farbror Johan hela helgen och blivit bortskämd. Han brukar få åka dit ibland när Johan blir hundsjuk. Och Devil protesterar inte, han älskar att få sova i sängen hemma hos dom :-)

Har precis avslutat ett samtal med en god vän och hunduppfödare, alltid lika trevligt att prata med vänner man inte pratat med på länge. Men nu satte jag mig här vid datorn för jag tänkte jag skulle läsa alla kommentarer och svara på lite frågor. Men en liten Adam har krånglat sig upp i knät…

kaffe1

kaffe2

kaffe3

kaffe4

kaffe5

kaffe6

Det får visst bli lite bus först…

 1. Vilka sötisar ni är.
  Det är ”mög” , (som vi säger i skåne)
  Här har det varit en riktig vabb månad, sjukdomarna avlöst varandra. Skiiiit tradigt!
  kramar

 2. En kompis döpte denna månad till vabbruari och det har stämt bra hemma hos oss! Har inte jobbat en hel vecka i februari. 🙁 Tyvärr var det lite redan i januari och det visade sig definitivt i lönekuvertet! :/ Tyvärr är sonen inte helt återställd efter att ha varit sjuk hela denna vecka (sportlov…) så hur det blir med skola nästa vecka återstår att se. Jag hoppas att dessa sjukdomsveckor ,när de väl är till ända,innebär att vi kommer att vara så himla friska i månader framåt,så jag kan jag leva med det! Men just nu vet jag ju inte om det blir så…I vilket fall,krya på er!!!!

 3. Haha, ni är söta ni!!!!
  Jag har några frågor:
  Läser du alla dina kommentarer?
  Vilket datum fyller Victor år?
  Vill ni vara med i familjen annorlunda nästa sesong också?
  😀 Jag läser alltid din blogg (som du kanske vet, efter alla kommentarer), men din blogg är så GRYM 😀
  KRAM

 4. Hej!

  Åh nu har jag här hittat en blogg att följa.. 🙂
  Kikar även på Familjen Annorlunda så det var lite skoj att hitta till din blogg och få läsa lite om hur du har det Idag.

  Gulliga foton där du. & mannen i bakgrunden med fjärrkontrollen? Det brukar se ut så. 😉 *skämt å sido*

  Allt bra med dig annars?
  Kram

 5. Gud vad söta ni är!!! 😀 Visste inte att du hade blogg men nu ska jag börja läsa även din blogg vareviga dag 🙂 Visste heller inte att du bara var 15 när du fick Victor.. 😉 Många överraskningar på en och samma gång. Men jag följer iaf er troget varje måndag klockan 8. !! 🙂 Kram till dig och din underbara familj!! (L)

 6. hej Madde hur många gånger i veckan tränar Victor och Oliver? 🙂
  tycker dem att det är kul.Vad gör de just nu. Har Victor Facebook
  hälsa till dem från mig tacksam för svar KRAM från Anna H

 7. Asså jag kan inte mer en att säga tt jag älskar din familj !
  man blir så lycklig när man ser er !
  alltid positiva och söta och snälla !
  I alla fall , hälsa victor att han är sjukt söt !
  och föresten , Adda facebook
  *Julia Prahl*

  shu ;’*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..