Lady in red!

Så var det ju det här med klänningen. Äsch blir nästan lite trött på mig själv när jag aldrig kan hitta något som bara känns sådär JAAA. Fick hem en klänning idag. Fick för mig att jag skulle bli Lady in red, med röda pumps och långa halsband i massor. Något lättare midjekort jacka och stora glamour lockar elelr annars lite rockigare plattat hår?

Så här ser klänningen ut…

b3

b2

 Hade beställt ett par strandbyxor till Micke också. De var mycket bekvämare än klänningen, kanske skulle låna dom nu när jag ska löpa en runda? Stackars Micke, imorse blev han tokig för att vi hade tagit hans strumpor (han har nämligen köpt ett storpack strumpor som han gömt undan då strumpmonstret alltid tar våra strumpor) och nu får han inte ha sina byxor ifred haha, sorry babe!

b1

Puss ♥

LOADING..