Basic Element

Jag var pigg imorse, men det fanns andra som inte var det :-) Micke fortsatte nämligen kvällen  i våra grannars sällskap medans jag gick in och nattade barnen.

Klockan 03.30 ramla han hem igen, glad i hågen. De hade en riktig grabbkväll, spelade kort och pratade om sånt som grabbar pratar om. Men ikväll är det min tur att ha en riktig tjejkväll, med de kvinnliga grannarna.

Och vi ska förgylla kvällen med Linda Thelenius (fd Rosing) make och hans Basic Element. De kommer till Harrys i Motala. Och vi tänkte slå klackarna i taket!

basic

Here we go!

 1. Vad roligt att min kusin Peter kommer med sitt band till Motala, vad blev betyget på hans musik? 😉 Jag hoppas iallafall att er kväll blev härlig och fylld av en massa tjejsnack, goda drinkar och glädje.

 2. Skönt att se att det är mammor som går ut o roar sig 😛
  Det behövs verkligen för att man ska orka med både sina barn och sin karl hehe.. Dock har jag bara 1 son men det behövs andrum då med 😉

  Första gången ja är inne på din blogg, kommer nog följa den from nu. Verkar ju va en störtskön tjej =)
  Som btw peppat mig ännu mer till att börja löpa, jag blev så otroligt sugen när jag läste Mama tidningen i v. va nått repotage där om att löpning passar oss småbarnsföräldrar jättebra. Såg att du hade börjat på ett löpband, men nu då?
  Springer du både ute o inne? Lite nyfiken..
  Oj, vilket lååååångt inlägg. Sorry!
  Trevlig kväll, dansa klackarna i taket för oss som sitter hemma en valborg som denna…

  kram Jennie

 3. Hej en liten fråga
  är du och mirka ovänner? då hon haft din blogg som länk i sin men nu tagit bort den..

 4. Hej

  Hoppas att dijn tjejkväll blev lyckad och minnesvärd och hade riktigt trevlgi och mysigt ihop. Önskar dig och din stora familj lycka till. Första gången som jag är på besök hos dig. Intressant blogg.

  Du är välkommen att titta in hos mig, min gästbok är öppen. Ha de så gott. Ha en trevlig fortsättning av Första Maj.

  Vänliga hälsningar

 5. Ååååh! Så bra det är att du har en blogg, jag blev ju så kär i er familj i Familjen Annorlunda! Jag ska också ha sju barn när jag blir stor, det har jag bestämt. Men jag ska nog inte börja vid min nuvarande ålder.
  Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..