Något jag värdesätter…

Är det våra fina grannar. Gemenskap, trevligt umgänge och grillen ute på gården. Fan vad trevligt! Barnen springer omkring och leker och vi vuxna med. Så här såg våran kväll ut…

c8

c2

c1

c7

c5

c6

Hoppas ni hade en lika trevlig kväll som vi hade ♥

 1. Måste säga att Engla-Freja är så otroligt söt! Eller ja, det förstås.. alla dina barn är söta men Engla-Freja är den jag fastnat för! Och namnet är jättefint! 🙂

 2. Det finns fördelar med att bo i hus, men tittar man på era bilder är dessa fördelarna färre med att bo som ni. Kommer själv ihåg våra trevliga träffar med grannarna på gården. Vi grillade, hade midsommarfester stora barnkalas. Kommer i håg hur man vägrade komma in på sommarkvällarna eftersom det var så kul ute med grannbarnen. Vete sören om det inte är bra mycke isolerande att bo i hus,med en ständig tävlan med grannarna om snyggast trädgård.
  Pöss

 3. Ser mysigt ut, men tycker inte om dom där ölburkarna som jag ser. Inte annars men när det är barn runt omkring. =(

 4. Vad trevligt ni ser ut att ha det! 😀
  Det är trevligt med goda grannar. 🙂

  Hoppas ni får en lika trevlig dag i dag och trevlig valborg på er! 😀

  Kram. 🙂

 5. Hörru Trebarnsmamman…… Det är väl inga fel å ta sig en öl till grillningen så länge de inte blir för mycket, Själv tog jag mig ett glas vin till grillningen ikväll.. prova å njut av vårens varma kvällar än å sitt å syna andras kort efter fel 😛

 6. Hej

  Vilken underbar härlig Valborg ni har haft och så trevligt det ser ut.
  Det är första gången som jag är på besök.
  Ha en fin fortsättning. min gästbok är öppen.
  Önskar er alla en härlgi fortsättning av Första Maj.

  Vänliga hälsningar

 7. Håller med ang ölen, man kan ta EN öl eller ett glas vin när man grillar som matdryck men ett flak? är det ok att barnen dricker ett flak cola? hur ska man säga nej i så fall

  Bara man vet att barnen tar efter ens beteende är det ju helt ok.

  Själv hittade jag andra sätt att njuta av vackra kvällar när barnen var små, alkohol är inte det enda.

 8. Det var bara min åsikt… Får man inte skriva det? Jag har inte sagt att andra INTE FÅR göra det men ändå vill jag att man funderar lite den saken oxo. =) Jag vill inte att mina barn ska växa upp med ölburkarna, kanske ”ni” vill att era barn gör det.

  Lycka till vad ni än väljer!
  KRAM KRAM!

 9. Klart du får ha en åsikt Trebarnsmamman 🙂 mena bara att bara för att man tar en öl eller ett glas vin till maten ,så behöver de inte ”drabba” barnen 😛 min dotters pappa kan inte hantera sitt drickande vilket har lett till att hon sällan är där MEN de är nog bra för henne å se att jag eller nån annan kan ta sig en öl å sen räcker det! Ha en toppen sommar goa ni!!! kraam!

 10. Håller med Helena och Trebarnsmamman! Klart att EN öl är okej men på bilden ser man en hel platta – lite skillnad där 😉 Och jag tror knappast att de tog varsina öl och lät resten ligga kvar i plattan….
  Men smaken är som baken, vissa tycker att det är okej att dricka mera trots att barnen är med men jag personligen avstår från drickandet i barnens sällskap

 11. Räkna hur många öl det är i ett flak?? Hur många vuxna tror ni har varit med?? Jag fattar inte vad ni gnäller om när man ser lite öl på en bild!!! Varje person har kanske tagit tre- fyra öl inom loppet av kanske sex timmar om dom nu startade sin grillning tidigt och avslutade den ganska sent!! Ge er nu!!!!

 12. Herregud det var nog inte bara dom som drack ölen.
  Man kan dricka mer än en öl och ändå ta hand om barn.
  Så typiskt att vissa ”präktiga” ska reagera så..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..