Min dag…

Började inte så jätte bra, jag vaknade nämligen med huvudvärk och dunkande värk i bihållorna. Det blev alltså inget löplabb för mig idag. Jag var uppe imorse påklädd och klar för att åka till Linköping, men då kände Micke i pannan på mig och tvingade mig i säng. Åhh jag blir sååå ledsen! Fan! Jag som hade sett framemot den här dagen. Men vad hade jag väntat mig efter en inskolning på dagis. Både Charlie och Colins näsor rinner så det är väl bara att välkommna dagisbacillerna.

Efter att ha somnat om och vaknat igen så fick jag frukost på sängen av mina underbara ungar 🙂 Ägg, finncrisp och keso toppat med lite gräslök. Det är kärlek det…

Pappa Micke överaskade mig med morsdag present senare på dagen. Jag la upp en liten länk på facebook, ett par Tamaris skor som jag länge önskat mig. Och ”piken” gick visst fram, för det var precis vad jag fick 🙂

skor3

morsdag1

Tack hjärtat ♥

Nu ligger jag nerbäddad i soffan igen om muttrar över att jag missat en hel del i skolan. Som tur är så har jag superbra klasskamrater som noterat en massa, så förhoppningsvis så är jag ikapp snart…

Annars har det varit en lugn dag hos Familjen Annorlunda idag. Engla-Freja har spelat handboll i hallen och varvat det med  att manekänga. Hon passade på att leka lite med Adams nya bilar också när han sov.

morsdag3

Victor har hängt framför datorn. Han har fixat sina spellistor på spotify och snackat med sina polare…

morsdag5

Dogsen har kurerat matte med blöta pussar emellanåt. Uhhh finns det något äckligare än att känna en blöt hundtunga i nacken när man sover? Haha men han är så go Mr Devil, så valpig 🙂

morsdag4

Hur har eran dag sett ut? Har alla mammor blivit uppmärksammade lite extra idag? Jag hoppas det ialla fall, för det är vi morsor värda ibland. Nu ska jag lägga mig på soffan igen och bli frisk!

 1. Inget firande här 🙁

  Han rusade förbi mig i dörren när han kom hem från jobbet och sa att han var tvungen att ringa sin mamma. ”mmm” sa jag och då sa han: ”ja grattis på mors dag” och så fick jag en puss på kinden.
  Visste att nån middagsbjudning inte skulle bli av, så jag bestämde mig för att laga kycklingfilé som jag gillar. Men det skulle ta för lång tid så han lagade nudlar… Bara nudlar. Yeey! Grattis till mig 😛

 2. Här blev det lite småfirande sådär. Först hade jag planerat att baka en cheesecake dagen innan och bjuda på, men hon bakade själv två dagar innan, så den planen gick åt fanders. Åkte istället och köpte en orkidé som var snyggt arrangerad, och sen pysslade jag ihop ett armband åt henne! Det blev hon väldigt glad över, men när hon fick veta priset på blomman så tyckte hon att vi hade varit för snälla. 😛

 3. Alltså shit Madde vad snygg du är!!!
  Jag får så otroligt mycket inspiration av dig, jag ska också bli snygg (snyggare). 😉

 4. hur är det att ha hund i en så stor familj? 🙂 Är den väldigt ‘barnkär’ eller hur man säger, eller håller den sig mera till dej och micke? 🙂

 5. Jag passade faktiskt på att gratulera mina kompisar som blivit mammor de senaste året (7 pers..), för det är ju deras första morsdag, tyckte det skulle uppmärksammas 🙂

 6. Snygga skor! Förresten, vilken ras är Mr. Devil?

  Kraam från mig, Colin, Robin och Alexa!!!!

 7. Jo visst blev man uppvaktad, jag och barnen var på fotboll hela dagen så vi var uppe med tuppen kl 06.30 sen hemma vid 15.30 då hade sambon fixat mat och presenter från barnen, samt bakat en chokladtårta som de stod grattis på morsdag på. Samt plockat en fin bukett med blommor från trädgården, med min minsta dotter på 3 1/2. Sen hade jag önskat mig från Chiliinredningsbutik, en halsbandshängare och ringhållare de fick jag så jag var jättenöjd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..