Nike – Just do it!

Ni undrade vart jag hade köpt min jacka? Jo jag har förälskat mig i Nike, så därifrån kommer den precis som mina skor…

nike1

skor1

Och precis som Mickes skor…

skor2

Och twinsens skor…

skoor

Besök Nike – Just do it!

😉

 

 1. Hej vill säga att du har en väldigt inspererande blogg. Velat och hållt på i ett halv år med att försöka banta. Man börjar och kör en vecka men sen faller man i fällan och tänker nej men börjar på måndag. Med att läst din blogg så känner jag att jag kan också klara detta bara jag vill, om andra kan då kan jag. Skulle gärna vilja ha lite tips om du skulle vilja skriva hur började du? Vad äter du för kost? Hur mkt trönar du och vad? Vore jätte tacksam om du skulle vilja göra ett inlägg och berätta. Har bestämt mig nu jävlar ska vi köra 😀

 2. du skriver nästintill om alla barnen särskilt om engla freja,charlie och collin då och då om oliver men aldrig om victor! Så vi skulle vilja veta lite om han och om hans liv också? Skulle varit super snällt 🙂 / emelie och felicia.
  ps. han vet vilka vi två tjejer är , hihi (a)

 3. Men åh så fina!!
  Tycker att du har en otroligt inspirerande blogg!
  Har själv fyra barn och svårt att hinna med träning ( okej.. den yngsta är 10 veckor )
  Men det är så kul att läsa din blogg och känna ” kan du, kan jag”
  Du har fler barn än mig så ALLT GÅR och det är precis det du visar genom din blogg. Tack!

 4. hej,
  måste bara fråga dig vart du har köpt de blårandiga tjej nike skorna?
  letat som tusan efter ett par sådana. de är ju sjukt snygga! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..