Mejla mig!!!

På väg hem från jobbet så skulle jag kolla mejlen i mobilen, men jag kunde inte logga in. Skit också! Fick lov att vänta tills jag hade kommit hem. Väl hemma så gick inte det heller. Ännu mera skit! Jag har hela mitt liv på mejlen – katastrof! Ja visst är det tragiskt, men så är det faktiskt.

Min mejl har blivit hackad av någon som jag skulle kunna strypa!

Jag kommer alltså inte åt mitt mejlkonto. Har nu skaffat en ny mejl dit jag ber ALLA mina att kontakter att mejla mig. Var du vinnare av Charlottes Perrellis bok mejla mig igen. Har du varit i kontakt med mig angående något överhuvudtaget så mejla mig igen!

MEJLA MEJLA MEJLA!!!

Min nya mejladress är madeleineilmrud@hotmail.se

 

 1. Hej Madde

  Jag läser din blogg ofta men är tyvärr usel på att kommentera. Tycker du är superduktig med alla barn och träning, du var dessutom en av mina favoriter på ”Familjen Annorlunda” 🙂

  Jo, angående kapat Hotmailkonto, mitt blev också kapat nyss och jag testade alla möjliga ”secret words” osv och tog kontakt med kundtjänst som hjälpte mig få tillbaka kontot på bara någon dag.

  Dom ställde en massa kontrollfrågor om vilka jag fått mail ifrån senaste dagarna, vilka jag hade i adressboken osv så vips var kontot mitt igen 🙂

  Lycka till med kontot, hoppas du får tillbaka det. Jag vet hur mycket man har lagrat i mailen.

  Ha det bra
  Suss

 2. Fan så tråkigt! Att man aldrig får ha sina saker ifred! Mitt fb-konto började krångla och då bytte jag snabbt lösen. Att någon bara orkar hålla på med sånna saker… Måste vara en ensam stackare i denna stora värld!
  Kram

 3. Oj vad jobbigt sånt är.. Har själv blivit utsatt för det + att man inte kan ha facebook el. nåt längre.. Hoppas det ordnar sig för dig! Jag kan fortfarande inte öppna fb- konto efter 4 år.. !! Blir hackat genast!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..