Fokus!

Det har varit ganska intensivt nu ett par dagar. Bloggen har fått lida, men nu är jag här! Jobb, jobb och jobb, men jösses vad jag trivs :-) Dessvärre så har även träning fått stå över ett tag. Usch jag får abstinens och galet dåligt samvete. Och jut nu hittar jag inte motivationen. Det är INTE bra! Det har blivit en alldeles för lång vila. Försöker intala mig att förkylningen stoppat mig en aning också, men ändå…

Nej SKÄRPNING! Måste hitta balansen igen. Det är sommar och har blivit lite för myckt godsaker, jag tänker ”because i’m worth it” NEJ!!! Va fan är det för dålig ursäkt? Jag är värd att nå mina mål, inte att stoppa i mig den där mjukglassen som i slutet på veckan har blivit tio stycken because i’m worth it glassar. Ni kanske tycker att jag är för hård? Men det är min karaktär om jag vill ni mina mål. Jag måste vara totalt fokuserad! MÅSTE!

Hur gör ni för att inte tappa fokus?

fokus2

Lite självegoboost 🙂

fokus1

Jag är Bäst 😉

fokus3

Det tycker Ialla fall Oliver ♥ 🙂

Okej totalt fokuserad – nu kör vi!

Ge er själva lite komplimanger det går sååå mycket lättare då…

 

 1. Hej Madde!! Väldigt lätt att tappa motivationen i sommar värmen. Jag tappade oxå lusten när jag kom hem efter en midsommarhelg i stugan + min brors 60 års fest när jag hade gått upp 1,5 kg av de ynka 2.6 kg som jag gått ner sedan jag började med Olga kost och träning 🙁 men tvingade mig ut på PW i måndags morse och sedan lite hemma övningar 🙂 Det blir det idag oxå…orkar inte ta mig till gymmet i värmen. Nu kör vi igen Madde!! Hoppas vi ses IRL någongång….kanske för lite pepp talk. /KRam Ewa http://www.ewaslchf.blogg.se

 2. Jag har inte svårt med motivationen än så länge, har kört 3 år men jag har en konstig viktnedgång. Går ner för att stanna av gå upp lite, stanna av och gå ner lite så det är mycket lite i taget. Därför har jag inte nått mitt mål -30 kg än men -24 är det ju men en bit kvar. Därför unnar jag mig sällan, vill ju komma i mål någon gång!

  Tränar 5 pass i veckan!

 3. Fin blogg för det första! 🙂 Just i värmen nu tappar jag fokusen väldigt lätt.. Annars är det väl att peppa sig själv och se framåt på vad för positiva saker som sker & positiva förändringar.

 4. Hej i sommarvärmen!

  Ja, jösses vad jobbigt det blir när man tappar motivationen. Vet hur det känns. Jag blir så trött av värmen och har svårt att träna då… Igår hade jag hur som helst klippt vår enorma gräsmatta och var liksom redan uppvärmd och dessutom mkt laddad att träna efter ett uppehåll. Fixade det och känner mig så bra och så så glad!! Det gick!! Du har kommit så långt Madde och har använt dig av så bra ”verktyg” för att nå dina mål – på’t igen!

  När jag äter ”dåligt” tänker jag aldrig att jag är värd det. Jag lyfter fram ”skräpet” i ljuset och VET att jag äter skräp men står för det. Sen har jag själv satt en gräns för hur många glassar/vecka osv. När jag äter godis osv. Blir det hopplöst har jag ett litet knep som jag hörde om på radion. Med disciplin funkar det faktiskt… Sätt ett gummiband på handleden. Så fort du börjar tänka på det du inte vill äta så snärta till dig med gummibandet. Ha ha… låter helt hysteriskt, jag vet! Men det funkar…. för mig iallafall.

  Ha det gott i sommarvärmen och kämpa på!! Fokus på belöningen av mödan värt! Kram /Ann-Mari

 5. Man måste bara bestämma sig, det är bara så enkelt! Vara lite elak mot sig själv och ”belöna” sig med träning som är skitkul. Kroppen är fantastiskt och förtjänar det bästa! Så är det bara!

 6. Hej! ag tycker inte du ska ha något dåligt samvete! Jag har också ”fuskat” i midsommar! Men jag känner som så att OM du blir riktigt sugen på en mjukglass (till exempel) så ta en då! Det blir så mycket lättare att stå emot nästa dag! För tar du en så vet du att det faktiskt inte var särskilt mycket värt.. Efter tio minuter är den slut och kvar finns just bara det dåliga samvetet! Äter du däremmot ALDRIG något du inte borde så kommer suget till slut bli för svårt och du börjar istället äta mer och oftare. Så ta en glass när du känner att du verkligen vill! Men ta den inte varje dag! Och räcker det för att du ska känna att det faktiskt inte var värt det så är väl det inget att ha dåligt samvete för! Tvärtom! Ta en om en vecka igen om du vill istället, det hjälper dig hålla fokus så mycket lättare där emellan! Och utan de där små ”fusken” blir det trist och man ledsnar istället för att bli peppad 🙂 Lycka till! Du är grymt duktig, Madde! Och du behöver känna att ”det var faktiskt inte värt det” någon gång ibland!! Just för att inte tappa fokus 😉

 7. OJ!! Førsta gången på din blogg. Så sjukt snygg du ær. Och du har fått så många barn. Du verkar verkligen vara en person full av energi, målinriktad, stark och en vældigt bra mamma. Ska definitivt titta in hær fler gånger! /Julia

 8. Jag tycker det är tråkigt med så dålig uppdatering, gillar ju din blogg skarpt. Vill ju inte att det ska gå flera dager mellan inläggen men förstår att det bli körigt ibland. Så hoppas det inte händer för ofta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..