Flickor med klubbor…

Tror jag gillar sporten :-)

image

image

image

image

image

Någon mer som gillar golf? Och vet ni vad, den här sporten ger motion bra motion. Prova vetja!

  1. Riktigt kul, jag spelade mycket innan barnen kom, eller vi båda tillsammans men nu tar det för mycket tid, alla har ju tid att åka och slå en hink eller tre men att gå 18 hål är inget jag prioriterar just nu men kanske i framtiden igen, vem vet?? Som sagt, riktigt kul!!!

  2. Riktigt kul, jag spelade mycket innan barnen kom, eller vi båda tillsammans men nu tar det för mycket tid, alla har ju tid att åka och slå en hink eller tre men att gå 18 hål är inget jag prioriterar just nu men kanske i framtiden igen, vem vet?? Som sagt, riktigt kul!!!

  3. Golf är en riktigt roligt sport & jag började spela för ca 9år sedan & är medlem i Ombergs golfklubb, Ödeshög. Men när jag fick första barnet för 7½år sedan har jag inte spelat, mer än jag ibland åker ner med familjen & slår några hinkar. Sambon spelar, men är som jag vilande just nu…Tiden finns inte riktigt, tyvärr. Sonen är med & tränar 1 gång i veckan & dottern hänger gärna på! Nu väntar vi barn nr 3, så golfen får vänta ett tag till, men jag lovar att jag ska spela igen, om det så är att jag är pensionär. 😉 Bra motion & kul att åka iväg ett gång tjejer/killar (gubbar/tanter) & spela tillsammans!
    Tycker du ska ta & testa Ombergs golfklubb om du inte har gjort det …en helt underbar bana med några hål som är helt magiska med vättren som bakgrund (speciellt vid en solnedgång)!!!!
    Kram Klara en trogen läsare av din blogg

  4. men vad roligt!! spelar själv också golf, började förra sommaren. hur länge har du spelat? spelar du mest för kul eller mot handicap också? 🙂 hur mycket har du? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..