Vilken tur!

Tänka sig vilken tur jag har haft. Han är underbar med barnen, han lagar mat, han tvättar, han diskar och han städar. Dessutom så är han nu min frisör. Det är ju fantastiskt vilken tur i kärlek jag har haft. Ja men va fan det är väl klart han har sina sämre dagar, men det har vi alla. Jag är supernöjd med frisyren :-) Nu väntar kudden och John Blund och ja Charlie med! Hur kan de bara sova sådär? På alla fyra?

image

  1. Haha, jag är 20 år och sover fortfarande sådär. knäskålarna så högt upp som möjligt mot hakan och rumpan i luften. Min pojkvän tycker det är jätte skoj när jag sover så (undrar varför..?) 🙂

  2. Haha, jag är 20 år och sover fortfarande sådär. knäskålarna så högt upp som möjligt mot hakan och rumpan i luften. Min pojkvän tycker det är jätte skoj när jag sover så (undrar varför..?) 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..