Vad är lyx för dig?

Vardagslyx. Det måste vi unna oss för att överleva, det är jag helt säker på. Men lyx för mig kanske inte är lyx för dig. Alla är vi olika. Ikväll blev jag bortskämd med frukt och grädde. Väldigt lyxigt och gott.

image

Det smakade sommar, och jag längtar till ljusa kvällar och sommarvärme…

image

Härligt!

image

Lyxigt är det också att alla sänger är renbäddade och att tvätten är tvättad 🙂 Finns det nått som är så härligt som att lägga sig i en renbäddad säng och dessutom veta att den enorma tvätthögen är borta? Ja vi har säkert helt olika meningar i vad vardagslyx är. Vad brukar ni göra för att lyxa till det sådär i vardagen?  

 

 1. Jag håller med om nybäddad säng. För mig infinner sig vardagslyx när köket är rent och i ordning, barnens leksaker är undanplockade för dagen och man sjunker ner i soffan med en kopp ”fin kaffe” och en bit mörk choklad. En liten stund att som vuxna reflektera över dagen.

 2. Lyx för mig är att få ligga kvar i sängen och få en kopp kaffe serverat…….vilket det tyvärr inte händer på vinterhalvåret då det är tidiga träningar för barnen båda helgdagarna. Så när vintersporterna gör uppehåll ska jag och pappan i familjen njuta av en kopp kaffe i sängen tillsammans. Tack barnkanalen för det;)

 3. Hej Madeleine!

  Brukar kika in här ibland, du har en sån härlig blogg! Det är lite tråkigt att ni inte är med i programmet Familjen Annorlunda, gillade ju er :)!
  Gott med frukt, och självklart så måste man ha egentid!
  Ha en fin dag :)!

 4. Visst är det härligt med lyx ibland som tex. renbäddade sängar,uppstädat i köket,få sätta sig till bords vid färdiglagad middag,eller bara få ligga i soffan och se en film eller mysa med hunden,tycker även det är lyx att bara gå till ett fik eller restaurang ute och äta nått gott =)

  Så man ska unna sig lite Lyx ibland tycker jag.

  Ha en glad dag.

 5. lyxigt!!! TIPS fruktdip som är jättegott, ta en burk marshmallows fluff och blanda med 200g philadelphiaost, klart sen dippa med olika frukt.
  Mina barn älskar det:)

 6. Vi tog en del av sparpengarna i höstas och köpte oss en jacuzzi utomhus, så fantastiskt. Nu badar vi mitt i veckan, tar ett glas mousserande vin och bara ligger och pratar, lyxigt, underbart och ett sätt att vårda äktenskapet.

  Annars köper jag vita tulpaner varje fredag, de njuter jag av hela veckan!

 7. Vardafslyx för mig kan vara när barnen plockat ur diskmaskinen. Eller som du själv skriver nya sängkläder och tvätten är vikt. Eller att bara få sitta med symaskinen och barnen leker snällt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..