Tävling – Kör säkert!

Äntligen är vintern borta, får vi hoppas. Och nu börjar det bli dags att byta bildäck. Så jo det här med bildäck, med handen på hjärtat. Hut många av er morsor därute inresserar sig av bilens bildäck? Det har liksom blivit något som pappan i familjen har fått sköta. Så har det alltid varit hemma hos oss. Efter tre månader med körkort så har jag nu blivit mera medveten om trafiksäkerhet. Pinsamt hur ointresserad jag varit innan, vi kör ju trots allt runt på världens dyraste last.

Visste du att om däcken på din bil har för lågt lufttryck så kan både bilens bromssträcka och stryrförmåga försämras avsevärt?

 Visste du också att 9 av 10 kvinnor vet inte hur ofta man bör kontrollera lufttrycket? Har du koll på det själv till exempel?

Hur osexigt detta ämne än är så är det ändå livsviktigt!

Nu i påsktider när många ska ut på vägarna är det ju speciellt viktigt att ha koll på bilsäkerheten. Vi kan väl hjälpas åt att sprida den dolda faran med att köra omkring med dåligt lufttryck i däcken för allas skull. Mina sommardäck är under all kritik, jag behöver en total bildäcks-makover.

däck1

Behöver kanske du också en bildäcks-makeover?

Jag tävlar ut en total säkerhetscheck av dina befintliga bildäck, inklusive lufttrycktryck, på en av DäckPartners 119 verkstäder som finns utspridda runtom i hela landet, och ett par sprillans nya däck (max 16”)!

Vem är i störst behov? Motivera med en kommentar varför just du behöver en bildäcks-makeover.

Tävlingen pågår tom 6/4 kl 23:59

Lycka till 🙂

bil1

 

 

 1. Jag är sjukskriven med mitt barn som inte klarar sin skolgång. är hemma med honom för att få ut honom socialt. Han har Aspergers syndrom. Ekonomin är ansträngd när man inte kan jobba och skulle behöva köpa nya däck till bilen men pengarna finns inte/Ulrika

 2. Jag är sjukskriven med mitt barn som inte klarar sin skolgång. är hemma med honom för att få ut honom socialt. Han har Aspergers syndrom. Ekonomin är ansträngd när man inte kan jobba och skulle behöva köpa nya däck till bilen men pengarna finns inte/Ulrika

 3. Som alla redan säkert vet så är det dyrt att ha bil, det är inte billigt i alla fall. Och apropå dyrt, så har vi nu blivit tvungna att ganska akut laga bilen för måååånga tusenlappar innan vi ska ut och åka långt om några veckor, för att inte riskera något under resans gång, och med tanke på att vi faktiskt har väldigt dyrbar last i bilen (våra två barn).

  Så självklart vore det inte helt fel att vinna denna tävling! Skulle kännas som ett plåster på såren 🙂

 4. Som alla redan säkert vet så är det dyrt att ha bil, det är inte billigt i alla fall. Och apropå dyrt, så har vi nu blivit tvungna att ganska akut laga bilen för måååånga tusenlappar innan vi ska ut och åka långt om några veckor, för att inte riskera något under resans gång, och med tanke på att vi faktiskt har väldigt dyrbar last i bilen (våra två barn).

  Så självklart vore det inte helt fel att vinna denna tävling! Skulle kännas som ett plåster på såren 🙂

 5. Just ny lyser det SERVICE på min bil och i stort sett från jag köpte bilen har den motarbetat mig. Är det inte det ena som krånglar så är det det andra. Så hjälp till EN säkerhetscheck skulle ju hjälpa mig rejält på traven för den här pengahögen!!
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

 6. Just ny lyser det SERVICE på min bil och i stort sett från jag köpte bilen har den motarbetat mig. Är det inte det ena som krånglar så är det det andra. Så hjälp till EN säkerhetscheck skulle ju hjälpa mig rejält på traven för den här pengahögen!!
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

 7. Skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling till min sambo! Har haft mkt otur med våra bilar det sista året. Mycket pengar på reperationer och nu har den ena lagt av helt. Så nu har vi bara en bil och sambon pendlar 75 mil i veckan med den och nu behöver den nya däck. Som mamma ledig blir de inte mkt pengar över varje månad och även om bra däck är viktigt känns de inte som de roligaste att lägga pengarna på. Håller mina tummar!

 8. Skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling till min sambo! Har haft mkt otur med våra bilar det sista året. Mycket pengar på reperationer och nu har den ena lagt av helt. Så nu har vi bara en bil och sambon pendlar 75 mil i veckan med den och nu behöver den nya däck. Som mamma ledig blir de inte mkt pengar över varje månad och även om bra däck är viktigt känns de inte som de roligaste att lägga pengarna på. Håller mina tummar!

 9. Sambon behöver de till våran bil och vi har tyvärr inte råd med nya just nu, ekonomin går inte i hop helt enkelt. Med att jag pluggar, får inte ut så mycket pengar då. De räcker till mat och kanske något nöje ibland.

 10. Sambon behöver de till våran bil och vi har tyvärr inte råd med nya just nu, ekonomin går inte i hop helt enkelt. Med att jag pluggar, får inte ut så mycket pengar då. De räcker till mat och kanske något nöje ibland.

 11. Jag tycker min bil förtjänar nya däck.
  Han är 25 år gammal och gick i år igenom besiktningen med blanka papper.
  Han tar mig 11 mil till jobbet varje dag och startar i alla väder.
  Idag har han en storlek för stora däck och skulle behöva några som passar bättre.

 12. Jag tycker min bil förtjänar nya däck.
  Han är 25 år gammal och gick i år igenom besiktningen med blanka papper.
  Han tar mig 11 mil till jobbet varje dag och startar i alla väder.
  Idag har han en storlek för stora däck och skulle behöva några som passar bättre.

 13. Vår bil har kassa däck och eftersom jag nu går i väntans tider, går in i vevckan 15 idag, så vill jag att vi åker extra säkert så inga tråkigheter händer med varken mig, sambon eller lilla pyret. Så hoppas verkligen jag vinner denna tävling!

 14. Vår bil har kassa däck och eftersom jag nu går i väntans tider, går in i vevckan 15 idag, så vill jag att vi åker extra säkert så inga tråkigheter händer med varken mig, sambon eller lilla pyret. Så hoppas verkligen jag vinner denna tävling!

 15. Då dessa bilar kostar pengar, så känns de som man alltid har något att fixa. Då jag är hemma med barnen (vårdnadsbidraget) Så blir man inte rik på en industrilön. Så detta skulle vara till stor glädje för hela familjen. Våre ju roligare att unna barnen något roligt som badhuset eller något sånt i stället för däck.

 16. Då dessa bilar kostar pengar, så känns de som man alltid har något att fixa. Då jag är hemma med barnen (vårdnadsbidraget) Så blir man inte rik på en industrilön. Så detta skulle vara till stor glädje för hela familjen. Våre ju roligare att unna barnen något roligt som badhuset eller något sånt i stället för däck.

 17. Åh, detta var nåt för mig! Lever ensam med mina tre barn. Studerar heltid och ligger i vårdnadstvist. Den ena sonens dagis ligger en bit bort så vi måste åka bil varje dag. I sommar får jag inga pengar av csn och har inte fått nåt jobb trots ett evigt sökande. Mina sommardäck på bilen är totalt slut och borde inte få rulla en meter till!! Jag ber en stilla bön att jag vinner detta! Kan absolut inte köpa egna just nu!

 18. Åh, detta var nåt för mig! Lever ensam med mina tre barn. Studerar heltid och ligger i vårdnadstvist. Den ena sonens dagis ligger en bit bort så vi måste åka bil varje dag. I sommar får jag inga pengar av csn och har inte fått nåt jobb trots ett evigt sökande. Mina sommardäck på bilen är totalt slut och borde inte få rulla en meter till!! Jag ber en stilla bön att jag vinner detta! Kan absolut inte köpa egna just nu!

 19. Åh, jag vill hjärtans gärna vinna just den här tävlingen! Jag åker med en dyrbar last i form av fyra fantastiska barn i min bil, men en av dem har inte riktigt samma chans att klara en ev. olycka p.g.a. svår blödarsjuka. Jag kunde ha valt att aldrig åka bil med honom alls p.g.a. den risken, men valde istället att göra allt jag kan för att han ska åka så säkert som möjligt. Jag köpte en bra bilbarnstol åt honom, och när vi fick veta att han är blödarsjuk köpte jag den säkraste bil jag kunde trots att den egentligen är alldeles för dyr för mig. Att få hjälp med bra däck vore verkligen guld värt för mig – och Leopold (och de andra miraklen i min bil så klart!)!

 20. Hej!
  Åhhh, jag skulle bli överlycklig om jag fick nya däck pga att sen i september förra året och fram till nu så har vi inte gjort annat än betalat en massa pengar på våra eländiga bilar!!! Vi har betalat över 60 000 kr (!!!!!) och till råga på allt behöver min bil nya däck nu som om det andra inte var nog! Som fyrabarnsfamilj så är vi inte gjorda av pengar så det känns väldigt jobbigt just nu med alla bilutgifter. Nya däck vet jag inte hur vi ska trolla fram. Jag skulle inte kunna tacka dig nog om jag vann dessa däck!!!
  Kram Karolina

 21. Bra däck är ju en lag, ibland är det skrämmande hur en del kan köra runt på både slita sommardäck som vinterdäck. Jag skulle behöva en cykeldäck – makeover, har idag varit i cykelaffären, rusta gamla cykeln med nya däck, ny kedja, fixa växel m.m. Kostar nästan lika mycket som att lämna bilen på service 😉

 22. Min son ska åka till Norge och jobba. Han har en gammal liten bil och det skulle kännas bra om han hade bra däck när han sticker iväg.

 23. Bor i norraste Norrland och vi har full vinter än! Dessutom har jag 5 mil enkelväg bara för att köpa blöjor eller vara till BVC. Är verkligen beroende av att bilen fungerar och är så säker som möjligt! Transporterar ju 4 guldklimpar i den…

 24. Åh ett par nya däck står överst på vår måste-köpt-igår-lista! Förra året blev vi lurade på både däck och servicen på den, vilket ledde till blankslitna däck på några få månader!!

  Ekonomin tillåter inga utgifter alls just nu då jag precis är klar med min utbildning och min man varslades! Dock har vi nu båda fått varsitt jobb! Hur bra som helst, bortsett från att det innebär pendling mellan hem, dagis och jobb.. Med nya däck slipper vi krångla med bussar som inte finns:)

 25. Råkade visst skriva fel mailadress i min kommentar ovan:) här står det rätt, men detta behövs ju inte postas förstås;)

 26. Jag har haft körkort i ca 1½ år. Det är så sjukt snabbt man glömmer bort de som har med däcken o göra. Jag har en sambo som grejar med bilen, men jag är totalt ovetande om de. Så att kunna överraska honom med nya däck så han slipper ha de i tanken vore underbart. Vi måste åka säkert med våran skatt på snart 15 månader, så även tycker de är super kul att åka på små äventyr med sin mamma till olika vänner 🙂

 27. Skulle så gärna vilja ge min sambo nya däck, han finns alltid där och stöttar mig speciellt mycket just nu. Vore så fint att kunna ge honom nånting tillbaka, så han slipper lägga ut pengar på däck oxå

 28. Våran bil är i stort behov av nya däck men alla pengar går i dagsläget till en privatklinik där vi går i hopp om att få ett till barn, ett syskon till våran dotter. Men i Norrland där vi bor får man bara hjälp med första barnet, vill man ha fler får man vända sig till privat klinik och stå för alla kostnader själva. Men nya däck är ett ont måste, för att åka säkert i bilen det vill man ju och jag åker ca 25 mil t o r till klinken några gånger i månaden.

 29. hej madde..
  Helt rätt har du i att vi morsor nog INTE!! är så intresserade i bildäck med mera…så därför tycker jag faktiskt lite synd om mig själv som har en karl som OXÅ ÄR HEEELT OINTRESERAD!! av bildäck ..Hjälp mig snälla…skulle verkligen vilja överaska honom med nya däck i tron om att jag minsann fixat det alldeles själv..ha ha ha ..
  kram susie i småland <3

 30. jag önskar att JAG skulle få vinna, har en gammal bil och när våren väl kommer hit till norr så kan jag inte köra mer då mina sommardäck är mer eller mindre helt utan mönster och jag har lägsta föräldra penning och två barn så har inte råd med nya däck. och till råga på allt så har jag långt till alla affärer när jag behöver handla.

 31. Hej. 🙂 jag skulle gärna vilja vinna.
  Jag är en fattig student som studerar till lärare.
  Jag har precis köpt min första bil men man måste ju som sagt byta däck nu. Och jag har inga nya däck och inga pengar till nya heller.
  Skulle vara en sån otrolig push åt mig och min lilla ekonomi som jag har.

  Hälsningar Cecilia.

 32. Ohh vad jag skulle vilja vinna den här tävlingen. Men inte åt mig själv utan min lillebror. Han har precis fått körtkort och skaffat sig en gammal bil med urusla däck. Pengar i familjen finns inte och han har tyvärr inget jobb. Att det är extra viktigt att just han får däcken motiverar jag med att han hämtar och lämnar min lille lillebror ( 8år) och hans vänner i skolan för att underlätta för mamma. Mina brödrar betyder mycket för mig och min minsta är mitt allt. Att veta att han åker bil med bra däck skulle göra mig mycket lugnare 🙂

 33. Jag köpte nya dyra sommardäck förra sommaren,däck som verkstaden rekommenderade. Sen när de bytte till vinterdäck i höstas sa de att de nya sommardäcken var nästan helt utslitna…!!! Efter bara en säsong??? Har inte kört speciellt mkt heller. Jag blev jättearg, det var ju de som hade rekommenderat just de däcken. Jag försökte reklamera men det var tvärstopp. Jag har inte råd att köpa nya däck i sommar igen, vet inte hur jag ska göra?? Åååh jag vill så gärna vinna.

 34. Då vi ska på långresa i sommar med våran lilla guldklimp på snart 4 månader måste vi ju åka säkert och med min mammapenning och sambons rehabpengar har vi inte råd med några nya sommardäck=( men tyvärr är det ett måste att ha då våra gamla är väldigt dåliga… skulle bli själaglad om jag vann ett par nya sommadäck till pärlan så vi kan åka säkert hela sommaren..

 35. Oj oj vilken super chans. jag ska precis ge mig ut i däckdjungeln för att leta däck, så hade jag turen att just du madde hade en sån passande tävling. Så jag skulle säga tack och bock om jag blev den lyckliga vinnaren och jag skulle inte behöva använda min första lön efter avslutade studier för att köpa nya däck, sen skulle det vara kul att överraska sambon att jag oxå engagerar mig i bilen, hihi
  / Monica

 36. Hej!
  Att få däck till bilen vore kanon toppen då vi behöver ta oss fram o tillbaka mellan bvc o affären!
  De vore helt kanon nu när vi ska få en liten en som behöver mycke skjutsande hit o dit! 🙂 vilken chans, tack! 🙂

 37. Boendes på landet vilket gör att vi måste ha bil.
  Nu även föräldraledig vilket inte ger någon vidare bra ekonomi.
  BÅDA bilarna är i behov av nya däck och den stora av service,
  men pengarna räcker inte till åt det som vi vill.
  För att de älskade fyra små 100% säkert i bilen skall åka
  skulle nya däck och en säkerhetscheck passa oss perfekt.

 38. Med 5 barn och precis blivit ensamstående så skulle detta vara kanon då mina sommar däck hänger på sista versen.
  Vill att mina guldklimpar åker säkert

 39. Vår bil är inte annat än problem har det visat sig, men ack så livsviktig för att vardagen ska gå ihop! Trots att den bara är 10 år gammal (inte så gammalt i mina ögon) så är våra besök på verkstan alltför frekventa. Senast i förra veckan var jag och yngsta sonen in då bromsvätska läckt ut och nu misstänker vi även pyspunka på ena framdäcket. Suck, varför kan den inte bara FUNGERA .. så några nya däck vore super 🙂

 40. Finns typ inget mönster kvar alls på våra däck och med mannen som kör 100mil i veckan så MÅSTE det på NYA sommardäck, men e lite tight med pengarna nu när jag valt att skola om mig och inte tar några studielån… Sen vill vi ju precis som alla andra att våra älskade prinsar skall åka så säkert som möjligt 🙂

 41. Önskan e stor att just jag skulle få vinna dessa däck till min finaste mamma i världen. Hon gör allt för mig och mina döttrar så att få ge henne 4 nya däck skulle ju kännas helt fantastiskt, då hon har dålig ekonomi och även strax har fixat att utbilda sig till Uska.
  Vilken gåva att få ge denna kärleks fulla mamma som jag har. Hon ger oss massa massa kärlek och jag känner att de e den bästaste gåvan hon kan ge, just då är pengar inget om man jämför med kärleken.

 42. Först helt sjukskriven sedan aug-10, och sedan började jag arbeta 25%, och nu jobbar jag 50% sedan förra året i augusti. Har haft en blödning i huvudet (medfött anerysm som bara brast), är tacksam att jag överlevde.

  Är ljudkänslig och hjärntrötthet är jag drabbad av. Kommer antagligen inte kunna jobba mer än 50%, så ekonomin är inte så ljus. Har sådan tur att jag får/ kan köra bil, så vinsten skulle vara mycket värd för mig.

 43. Här är en sjuköterskestudent och mamma som lär ha nya däck 🙁 Ekonomin är inte den bästa när man studerar, skulle vara roligt att överaska sambon (för en gångs skull) med nya däck och däckmakeover 🙂

 44. Lång historia så kort jag kan: Vi hade en bil med nya fina sommardäck på som hade hållt i ngr sässonger åt oss. Men olyckan var framme, sambon skadades svårt förra året när han fick ett träd över sej 🙁 Är evigt tacksam att jag har honom kvar hos mej <3 Pga hans olycka så kan han numer bara köra bil med automat, vilket gjorde att vi fick byta bil, & naturligtvis så är det ju halvtaskiga däck när man köper bil privat så dom som satt på är inget att sätta tillbax iår. Eftersom min man behöver bilen för att åka till läkare & sjukgymnaster + att det ger honom frihet att själv ta sej nån stanns så behöver vi verkligen hjälp att få nya däck. Vi har även 2 tonårsdöttrar som övningskör vilket gör att jag vill ha bilen så säker det bara går. Det skulle hjälpa oss otroligt mkt om vi fick nya däck, med sjukskrivningar & resor till sjukhus & på träning varje vecka så går ju tyvärr dom mesta pengarna till bensin 🙁 Vi bor på landet så vi har inga andra möjligheter att komma nån stanns än med bil. Kram till er 🙂

 45. Min stora som har just fått körkort vilken lycka och en bil mer eller mindre skrot men fullt körbar dock bara vinterdäck så han skulle verkligen behöva sommardäck. Kramizzz Anki med alla grabbar

 46. Här har du en 3-barnsmorsa som gärna pysslar o grejar i garaget, jag byter gärna lite bromsskivor mm utan problem, men nu ska du veta att lilla pärlan verkligen behöver nya däck!! en uppsättning blankslitna sommarsulor ligger o skräpar i garaget efter förra säsongen så sproilers nya vore gött som tusan, då kan vi lägga lite extra pengar på o köpa en husvagn som skulle vara till stor uppskattning för barnen och hela familjen!!

 47. Jag tävlar gärna 🙂 i höstas 2011 hände det som jag aldig kunnat ana. Vi krockade in i en stor bil rakt in under den, i bilen fanns vi, sambon jag och våran 7 månaders dotter och 2.5 årige son. Låg på sjukan men allt gick bra. Idag står bilen fortfarande inte helt färdig, men till påsk så ska den vara färdig lagad, vi var dumma nog och körde en halvförsäkrad bil, så kostnaden för att laga våran Audi av nyare modell har inte varit en billig historia, men vi lever trots allt 🙂 nu har vi sålt våra slitna sommar däck och ska plocka dubben i från vinterdäcken så vi kan köra den till påsken , Men denna tävling vore kanon för oss att vinna, därför tävlar jag.

 48. Vill gärna vinna nya däck !! När jag ska skjutsa på mina Barnbarn måste det vara bra däck . Det är jätte viktigt för mig.

 49. Skulle vilja vinna detta.. Har socialfobi och har därmed svårt med jobb. (går till pyskologen regelbundet).. då vi är 6 i familjen så jobbar sambon väldigt väldigt mycket för att få det att gå ihop med ekonomin, så skulle vilja göra honom glad att slippa tänka på bil kostnader oxå! samt att känna att ”jag” försöker göra allt för att bidra med det jag kan…tack 🙂

 50. Hej här finns en ensamstående Mamma som har en liten dotter på 8½ månad.. vi är i stort behov av nya däck då vi måste använda bilen när vi ska ta oss till affären.å nu har vi åkt ALLT för länge med dessa slinta däcken och kan ju säga att det finns ingen som helst budget i plånboken till å köpa nya däck så denna härliga tävling skulle underlätta så fruktansvärt mycket för mej/oss. sen så kanske jag får turen å få igenom bilen i en besiktning som nu även snart ska göras!
  hoppas på vinst å håller alla mina tummar å tår för att vi ska kunna vinna detta 🙂
  Kramar från Mamma Helena & Tilda 🙂

 51. Hej! Min sambo har äntligen tagit körkort, och äntligen är det jag som slipper köra alla sträckor. Hans första bil är nu inköpt och några nya däck till den skulle inte alls vara så tokigt 😉

  Kram

 52. Hej! Jag skjutsar runt på det viktigaste jag har, nämligen min 1-åriga dotter med alldeles för skruttiga däck. Vi bor ute i skogen på extremt dåliga vägar och har 2 mil till närmaste Ica-butik. Det skulle sitta så fint med ett par fräscha, nya däck som vi kan färdas på här uppe i Norrland 🙂

 53. Är faktiskt inte behov av denna tävling 🙂 20″ fälgar går det ju inte på 16″ däck 😀 och köpte nya sommardäck i augusti förra året så vi klarar oss ett tag.

  Och jag brukar faktiskt kolla lufttrycket ganska ofta, inte bara för säkerheten utan oxå för att det drar mindre soppa 🙂

 54. Är i jätte stort behov av nya däck, vi måste ställa av våran bil nu för vi har inte råd att köpa nya däck för tillfället då min man bara har jobb och jag är arbetslös har varit hemma och varit mammaledig sen sep 09, så det hade varit toppen att få vinna så slipper man ställa av bilen 🙁 då vi även är i behov av bil 🙂

 55. Men släkten i Norrland blir det en hel del långresor när vi bor i Skåne. Lillkillen är snart 8 månader och självklart vill jag att han ska åka säkert. Ett par nya däck skulle få rulla många härliga mil hos oss och glädja både oss och släkten.
  Kram

 56. Lilla pärlans fjädring gick av(!) i vinter och slet sönder däcket, så för att vi ska kunna ut och köra måste nya införskaffas. Hade varit underbart att kunna glida omkring jag och junior i lilla rallybilen i sommar. 🙂

 57. Nyblivne maken försov sig för ett tag sen, så klart var det en svinkall natt och handbromsen hade frusit fast. Han fick gasa så mycket för att det skulle lossna att halva däcket försvann.
  Han fick ingen bröllopsgåva men en uppsättning däck är nog bättre än andra ”ringar” för honom. 😉
  Håller tummarna.

 58. Dessa däck skulle vara en stor hjälp för oss,
  som även för alla andra som tävlar förstås..
  Som butiksinnehavare i en småstad tjänar man nästan ingenting,
  o mannens bil som häromdagen fick sju tvåor i sin besiktning..
  Utgifter på bilen ÄR inte kul,
  allt från stöddämpare till nya sommarhjul..
  Inte heller som mamma, man tjänar så bra,
  men barnen är ju ändå det finaste man kan ha..
  Denna versen blev visst inte alls så käck,
  men jag vill verkligen vinna dessa splirrans nya däck! =)

 59. Då jag verkligen har haft otur med min lilla pärla som jag får lämna in var och varannan dag på verkstan så har jag inte riktigt råd med nya sommardäck. Skulle behöva nya och känna att jag kör säkert då jag har två små pojkar i bilen och ytterligare en pojke i magen. så jag vill verkligen vinna denna tävling för att känna att jag kör säkert i bilen med min dyrbara last.=)

 60. Oj vilken lättnad det skulle bli! Vår lilla bil har behövt nya däck i ett par år. Men med enbart en inkomst och barn och hus så får man prioritera.

 61. Vi måste köpa nya däck, för mönstret är nu helt väck! Det har blivit helt akut, men pengarna är som vanligt slut! *Håller tummarna stenhårt* 🙂

 62. Vi har efter många om och men fått ihop tillräckligt med pengar så att jag skulle kunna ta körkort och dessutom till att köpa en bil. Men bilen vi har köpt har dåliga däck så skulle gärna vilja ha nya däck så att bilen är säker för mig och min son. Vi bor en bra bit från stan så det kommer bli mycket pendlande nu när han kommer börja på dagis.

 63. Jag tog mitt körkort i Januari,nu börjar det bli dags för sommardäck.men tyvärr så såg jag att dom är dåliga,så skulle vilja överraska min man med ett par nya sommardäck:)

 64. Har ingen snyft historia, men ett par sprillans nya däck nu till sommaren vore toppen om man kunde vinna då plånboken ekar tomt =)

 65. Jag skulle behöva nya sommardäck till min bil, mina gamla är slitna. Men jag har inte råd att köpa några nya, för jag arbetar halvtid och är arbetstränar. Jag hoppas på vinst. Kram 🙂

 66. Ååå skulle absolut vilja ha! Kan säga som så jag är lika dålig på et där med däck som du tror jag.. o gubben min är INTE bättre! Vet inte hur många gånger min far fått rätta till gubbens misstag! Så dags att jag gör lite framsteg och fixar nåt, även om jag får lite hjälp av proffs;)Men det behöver ju inte gubben veta;) Hehe!

  Kraaaam

 67. åhh jag behöver verkligen ny däck, det tråkiga är att det kostar skjortan, pengar som man inte har när man är arbetslös.
  Ingen hade varit så lycklig som jag om jag fått nya däck så både jag och dottern kan åka trafiksäkert =)

  hoppas hoppas hoppas =)

 68. Min fina fåååård, behöver verkligen ett par nya sommarskor! Men eftersom min 2 årige son bröt benet för en månad sen så har måååånga VABdagar satt stopp för det… Håller därför tummarna för att jag vinner denna tävling så jag o mina grabbar kan åka säkert i sommar! 🙂

 69. Vi skulle verkligen behöva nya fräscha och bra sommardäck till våran bil. Skulle vara otroligt skönt att få sånna och slippa lägga ut pengar på det och spara dom pengarna till en lite semester med familjen. Har det lite tufft med ekonomin just nu, måste betala tillbaka en hel del på skatten och alla pengar går även åt till att fixa med vårt hus. Sambon skulle bli överlycklig om vi skulle få nya bra däck!.

  Mvh sandra

 70. Halloj! Vilka läckra sulor du har på din bil! Med blommor, det har jag aldrig sett förut. Skulle passa perfekt på min lilla golf. Hoppas du får en mysig påsk, du och din härliga familj. O lycka till med den lilla:-)

 71. Nån bra mottivering har jag inte…. mer än jag har DYR last (mina barn, o min man såklart… 😉 ….) som åker många vändor i bilen (t o f olika träningar)….. 🙂

  Nya däck borde man säkert byta oftare än man gör, men det är en supertråkig sak att lägga ganska mycket pengar på…..
  Man tänker lite fel….. eg lägger man ju pengarna på sin familj inte på bilen….. eller hur..??!!!

  Ha en underbar påsk….. 🙂

 72. Hej!

  Skulle gärna vilja vinna nya däck till min far, barnens morfar. Han ställer ALLTID upp! Han är barnvakt hämtar/lämnar mina barn på träningar. Självklart för att han själv vill, men det han inte förstår är att hans kropp börjar bli sliten. Han får väl snart klippkort på akuten, och det jobbiga är att det alltid är allvarliga saker men ändå accepterar han inte att bli sjukskriven utan åker och jobbar.
  Hans däck är slitna och han själv klarar inte av att byta däck längre, denna tävling skulle passa otroligt bra eftersom barnen åker mycket med honom.

  Ha det bäst och lycka till med lillen i magen.
  Med vänliga hälsningar Pia

 73. Nu har jag bestämt mig, jag ska ta körkort! Närmar mig 30 och har alltid haft en liten jobbig klump i magen för att jag aldrig tar tag i det. Om vi då skulle få ett par säkrare däck kanske det skulle motivera mig ännu att våga 🙂 Sen skulle nog maken bli så glad att han övningskör med mig med ett leende, ha ha!

 74. Vore verkligen roligt att få överraska gubben min med nya däck till hans lilla röda pendlarbil i påskägget iår. 🙂
  Så vi vet att han åker säkert fram och tillbaka från jobbet i ur och skur.

  Passar på och önskar er en riktigt Glad Påsk! 🙂

 75. Hej,
  Med en 2 åring och en kommande bebis (som var beräknad till igår)…har jag helt missat kontrollen av min bils sommarsulor. En vinst av detta skulle ge en i övrigt ganska gravidtrött mamma ett stort leende på läpparna.

 76. Ensamstående med 4 barn och låg inkomst så har jag inte råd att köpa däck i år även om det skulle behövas, men jag vill ju att mina älsklingar ska åka säkert! Det känns alltid mer viktigt att köra säkert när jag har barnen i bilen – dyrbar ”last” att vara extra rädd om! Med nya däck skulle det kännas säkrare…

 77. Vill vinna för att sulorna på gubbens bil behöver bytas och som hos många andra hittar pengarna andra ställen att hamna…

  Ha en kanonfin påsk!!

 78. Jag vill så klart vara med och tävla om nya däck till en av våra bilar. Det är min man som sköter allt som har med bilarna att göra och det vore lite kul att fixa däcken till bilen själv en gång, då skulle han nog bli väldigt impad :). På vår ena bil är dessutom däcken helt slut så det skulle ju passa fint men nya däck! Det finns ju roligare saker att lägga pengarna på tex huset vi köpt och flyttar in i om två månader!

 79. Vi bor ute på landet och är i behov av bilen så fort vi ska handla, Skola/dagis, jobbet mm Våran ekonomi är inte den bästa så vinna nya däck skulle vara helt underbart =)

 80. Våran blå pärla (ja bilen alltså) 🙂 har vi fått byta ut och laga det mesta sen vi köpte den för några år sedan. I dagarna nu ska även framrutan bytas och tyvärr är ju inget av detta gratis. När vi nu insett att däcken är helt slut och inte klarar en vinter till blir man ju inte direkt glad. I en redan ansträngd ekonomi med två barn och jag som studerar tar detta hårt. Att vinna en säkerhetscheck och dessutom ett par nya däck vore guld, jag skulle bli obeskrivligt lycklig!!

  Sen måste jag nog lära mig det där med lufttrycket, för jag tillhör de 90% som inte vet hur ofta man bör kolla det, eller ens hur man gör det…

 81. Hej jag skulle gärna vilja vinna däcken vi köpte en bil i septemper förra året och blev grundlurade bilaffären vi köpte bilenn av sa att allt var okej med bilen den var helt genomgången men chi fick vi vi betalade 42000 kr för bilen och då ska man få en hyffsad bil för tycker jag men problemen började direkt nu 8 månader senare och 12000 kr fattigare vet vi att bilsäljaren ljög och nu måste vi köpa nya sommardäck jag hade blivit överlycklig om jag hade vunnit hoppas ni får en trevlig påsk kram

 82. vi skulle bli kanon glada om vi vann de nya däcken, vi köpte våran bil för 2år sen begagnad så det börjar blir dags för nya sommar”skor” till den 🙂 och just nu finns inte dom pengarna.

 83. Jag skulle vilja ge bort däcken till mina svärföräldrar som år efter år går till skroten och letar efter dugliga däck så att de ska klara en säsong till. De är underbara människor som sliter med de få slantar de har och jag vet ingen som skulle förtjäna de här däcken bättre än de.

 84. Våra gamla slitna sulor har pysläck,
  skulle sitta fint med nya däck,
  att på våt mark få däcksläpp,
  är varken roligt eller lätt,
  Nya sulor på bilen blir snyggt,
  att få sväva fram säkert och tryggt!

 85. Åhhh önskar så att jag vann så vi kunde ha en säker och bensinsnål sommar. Du har verkligen lärt mig något nytt om däck, tack!
  Håller tummarna!!!

 86. Jag vill vinna för våra sommrdäck har blivit stulna :/ Tråkig extrautgift och särskilt när man är mammaledig! Håller tummarna för det vore tufft att överraska maken med!! Att frugan fixat däck lixom 😉

 87. Hade varit bra om tävlingen gällde en helt ny bil 😉
  Vår står ”tillknycklad” på verkstan eftersom vi har krockat. Men hade blivit superglad att vinna nya sulor, så jag kan överraska sambon med det till nya bilen han ska fixa.

 88. Oooh vilken tur att jag såg denna tävlingen, detta är verkligen något vi hade behövt!!
  Jag som många andra som är med i denna tävlingen är också hemma och är mammaledig, med vårt andra barn, efter första mammledigheten fick jag sparken från jobbet och var arbetslös tills jag gick hem på mamma ledighet igen.. Som du vet är det inga stora chekar som kommer när man är mamma ledig
  Dessutom har min sambo blivit sjukskriven för ett diskbråck, och lär vara sjukskriven i 1 år framöver,inte heller där är det någon stor månadscheck som landar i brevlådan i slutet på månaden..
  Vi hade inne vår bil på service för 3 veckor sedan, då hittade verkstaden fel på den, som kostar nästan 8000 att laga, och sommardäcken på vinden är inte regelrätta för en säsong till, så ett par nya sommardäck hade vart guld värt!
  Hoppas på tur och håller tummar och tår!
  Jill, mamma till Texx 2,5 år och Sanna 4 månader

 89. Oj känner jag när jag snabbt läste igenom alla kommentarer! Finns så många som förtjänar vinsten i denna tävling!! Så vad ska jag komma med för gripande motivering. Jag har precis köpt nya däck till bilen så jag klarar mig, däremot min farmor och farfar, dom behöver nya däck till sin bil. Vi barnbarn brukar hjälpa dem med sådana utgifter så det vore roligt att få ge dem detta i present och på så sätt sparar vi andra några extra tusenlappar för den här gången 🙂 tack på förhand och för en bra tävling!

 90. Sen jag och sonen var med om en krock för en dryg månad sen så har vi fått lov att köra runt i en 20 år gammal bil som egentligen ska skrotas. Vår fina bil som var nyinköpt (beg) blev totalmosad i krocken (som inte var mitt fel) och ligger inne på verkstan och väntar på att lagas. Tyvärr råder en tvist om huruvida försäkringsbolaget vill bekosta lagningen, och utan deras pengar har vi inte råd! Det skulle VERKLIGEN kännas bättre med nya säkra däck på bilen vi kör nu, så att den blir lite mer trafiksäker.. Just nu känns den nästintill farlig, och vi kommer nog att behövs köra den ett bra tag till!

 91. Med stor och tung bil, mycket slitage på däcken de blir. Vi sex små skatter i bilen har,därför är de viktigt att bilen är säker när vi far. Ja 160 mil ska vi i sommar fara, för att barnen ska få med farmor och farfar vara.  Då skulle nya säkra däck vara guld värda. För bilen ska ju våra dyraste små skatter bära.

 92. Våran chrysler är himla check, men många liter den drar och på däcken de sliter och pengarna snabbt iväg för oss far. Därför vore de roligare att kunna de pengarna lägga på våra 5 grabbar små, så dom en kanon semester kan få.

 93. Jag har verkligen gått och tänkt en hel del på mina däck sen jag läste ditt inlägg om att du körde med trafikfarliga däck.. Det är snart tio år sen jag tog körkort och för mig ringer det ingen klocka om att de kan vara trafikfarliga:( så skulle gärna vinna en total säkerhetscheck av mina däck!! Har precis börjat jobba igen och pendlar nu 13 mil dagligen med bil för att kunna hinna vara så mycket med min lille älskling som möjligt! Men det gäller ju att komma fram också…

 94. Jag är en ensamstående arbetslös mamma. Som ska klara hushåll, mig själv, och min son på 5000kr/månaden enligt soc, som gör allt för att bråka med oss. Mina vinterdäck e helt slut och nu har de blitt en bubbla på det ena. Sommardäcken va blanka i höstas, så det har jag inga å kunna sätta på nu. =( Bor på landet och måste verkligen ha en bil. Vet inte hur ja ska kunna klara detta så ja hoppas att jag kanske kan få vinna lite=) Älskar din blogg och din familj. All lycka till er!=)

 95. Glada pensionär och stolt morfar till en grann barnaskara. Det här med bloggar är nytt för mig, men sedan frugan börjat läsa högt så måste jag väl nu erkänna att detta verkligen väcker ett intresse.

  Vilken bra tävling och väldigt bra initiativ att få upp ögonen för alla oss bilförare om risker som finns i trafiken. Mycket kan man ju faktiskt göra själv för att förhindra risker.

  Jag skulle bli hjärtligt glad över att få vinna detta fina pris till våran bil. Och det skulle kännas tryggt att köra omkring på barnbarnen.

  Och kul skulle det vara att överaska frugan min också.

  Vänliga hälsningar Helmer L

 96. de flesta vill ju köra säkert även jag som är stort behov av nya däck så jag hoppas på tur *håller tummar och tår*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..