Mera fläckar…

Solen är tydligen inte så bra att vistas i för mig. Är det någon som har några tips på vad som kan bota fläckarna? Det har blivit värre och värre varje graviditet och jo de har blivit blekare men aldrig försvunnit helt. Rädd för hur det ska bli denna gång?

image

 1. Har ingen sagt åt dig att du INTE bör vistas i solen alls?:// undvik direkt solljus – googla på cloasma /kloasma. .
  Går inte att göra ngt åt dessvärre… 🙁 hoppas de försvinner när lillan fötts!!
  /Malin

 2. Har ingen sagt åt dig att du INTE bör vistas i solen alls?:// undvik direkt solljus – googla på cloasma /kloasma. .
  Går inte att göra ngt åt dessvärre… 🙁 hoppas de försvinner när lillan fötts!!
  /Malin

 3. Jag har varit med om precis samma sak och det ända som hjälpte för mig var en kemisk peeling, efter den blev jag äntligen av med fläkarna! Kram och lycka till! <3

 4. Jag har varit med om precis samma sak och det ända som hjälpte för mig var en kemisk peeling, efter den blev jag äntligen av med fläkarna! Kram och lycka till! <3

 5. Fick samma problem efter fjärde graviditeten.Återkommer tyvärr varje vår/sommar.Dvs så fort solen tittar fram. Solskydd varje dag,faktor 50. Samt ett medel som hudläkarna skriver ut. Det heter Dexametasol,om man baddar fläckarna morgon och kväll med det. Det bleker bort fläckarna. Så hör med hudläkarmottagningen.

  Lycka till!

 6. Fick samma problem efter fjärde graviditeten.Återkommer tyvärr varje vår/sommar.Dvs så fort solen tittar fram. Solskydd varje dag,faktor 50. Samt ett medel som hudläkarna skriver ut. Det heter Dexametasol,om man baddar fläckarna morgon och kväll med det. Det bleker bort fläckarna. Så hör med hudläkarmottagningen.

  Lycka till!

 7. Hej!
  Ingen sol alls i ansiktet annars kommer fläckarna direkt, tyvärr 🙁 . Alltid hög solskyddsfaktor, varje dag även om du inte solar alltså! Finns väldigt bra behandlingar och produkter på salong som kan hjälpa dig att få bort fläckarna ngt. Tyvärr är det jättesvårt att få bort dem helt och vistas du ute i solen utan keps, solskydd m.m. , ja då har du fläckarna där som ett brev på posten!
  Lycka till med bebisen och fläckarna!
  Kram från Karolina 🙂 ( en hudterapeut till tipsar 😉 )

 8. Jag har precis samma problem . Hudläkaren sa att det heter Melasma. Går tyvärr inte bort , kommer tillbaka så fort man är i solen och det får man leva med . Jag kollade med hud specialister om man kan bleka med laser men de sa att Melasma sitter för djupt ner i huden för att laser ska kunna hjälpa .
  ”Even Out” finns en creme som heter från Oriflame som jag anvä’nder morgon och kväll och den har hjälpt mig , men man måste hålla på länge och inte ge upp och använda solskydd 50 när man är i solen och keps .

  Lycka Till. / Kram från Pernilla

 9. Fick dem vid min fjärde graviditet. Försvann helt med tiden! Fullt möjligt att de gör det för dig med, när du slutat föda barn! Men se inte det som en anledning att sluta, om du tänkt ha fler barn 🙂 Man får ju lite skavanker av graviditeter, men vad betyder det, mot det största i livet?!

  Stort lycka till med födseln! Och alla de andra barnen förstås!

 10. Hej, jag har också sånna fläckar. Hur gick det för dig? Försvann dem med tiden? Tack för en härlig blogg. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..