Babygreen påslakan

Jag har ju glömt blogga om det här fina påslakanset från Babybegreen som sängen kommer att bäddas med, det känns verkligen mjukt och skönt och förmodligen blir det bara ännu skönare ju mer det används och tvättas! Tyget är tillverkat i 100% ekologisk bomull, jag tycker ändå att det känns bra att veta. Tänker ni mycket på om det ni köper är ekologiskt?

Nu längtar vi så mycket efter lillan, snart ligger hon här. ♥ Här hittar ni Babygreen Soft Jersey Påslakanset Spjälsäng .

babybegreen-soft-jersey-paslakanset

 1. vad fint 🙂
  Madde jag har följt din blogg ett tag nu och måste bara säga att jag gillar den verkligen. du är rak och ärlig om att alla dagarn inte är på tipp topp och du säger precis vad du tänker/tycker. tycker det är så intressant att läsa om era dagar stunder och beundras hur ni får ihop det med barnen, o även när du e sj hemma med dem. Sj kan ja tycka det kör ihop sig här med 3 st på 3,2, och 9 månader och en hund 😛 beuansvärd är du verkligen!
  stor kram till hela familjen!

 2. vad fint 🙂
  Madde jag har följt din blogg ett tag nu och måste bara säga att jag gillar den verkligen. du är rak och ärlig om att alla dagarn inte är på tipp topp och du säger precis vad du tänker/tycker. tycker det är så intressant att läsa om era dagar stunder och beundras hur ni får ihop det med barnen, o även när du e sj hemma med dem. Sj kan ja tycka det kör ihop sig här med 3 st på 3,2, och 9 månader och en hund 😛 beuansvärd är du verkligen!
  stor kram till hela familjen!

 3. Hej Madde. Jag tillhör inte småbarnstadiet,det passerades för många år sen, men jag tycker om att läsa din blogg och ler när jag tänker på förändringar som blivit. Men jag ville kommentera din fråga om ekologiskt. Jag köper allt ekologiskt (om det finns). Mat kläder, jag tror att det har stor betydelse och speciellt för barn som har en växande kropp och lägger grunden för bra vanor. Godis är en stor bov och speciellt nu när Sverige använder ASO färger i godis. Det hade vi tagit bort men sen kom vi med i EU och då får vi inte bestämma själva. Detta färgade godis gör barn hyperaktiva några dagar efter dom ätit det, sen ebbar det ut lite och så äter dom det igen, ja du förstår vad jag menar. Hälsningar Inger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..