Morsdag!

Vilken fin morgon! Blev uppvaktad av ett härligt gäng ungar som var ivriga att mamma skulle öppna paket. Nu sitter vi i bilen på väg till Linköping, Victor ska spela fotbollsmatch. Fortfarande ingen bebis. Jag känner mig som en uppsvullen elefant. Men jag är glad och lycklig och evigt tacksam för min fina familj! Och tack alla ni som följer mig här, känns otroligt bra att känna erat stöd. Så vill jag önska er alla fantastiska morsor en superduper fin dag. Ni är bäst :-)

image

image

 1. Tack för din uppdatering 🙂
  Jag trodde det blivit en Mors Dags-present men dagen är ju inte slut än 😉
  Ha en helt underbar dag i solen å önska Viktor lycka till p fotbollen 🙂

 2. Hej Madde!
  Jag vet att det är en del som har frågat efter vart du har köpt din tavla som hänger i köket, men att du ej har kunnat besvara det eftersom du har fått den. Men nu såg jag att det fanns sådana tavlor på Ö&B 🙂 som om det är någon som undrar så vet du.

  Jag hoppas att du får en underbar morsdag och att den lilla prinsessan tittar ut snart:)

  Kram Sanna

 3. Hej!

  Jag är bara lite nyfiken på hur många av barnen som åker bakåtvända samt hur ni har placerat alla stolar?
  Förresten, gillar verkligen att läsa din blogg!

  /Angelica

 4. Åh vad jag älskar dina fräknar och bruna ansikte, det klär dig. Så jävla vackert så jag vet inte vad!!
  Vackra du, hoppas du får klämma ut prinsessan snart, så du får njuta av sommaren på riktigt =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..