Njutbar tystnad!

Nu är vi äntligen hemma efter en lång dag i Linköping. Först några timmar fotboll och sen ett snabbt stopp hos farmor, eller nja det skulle bli ett snabbt stopp. Men att besöka farmor på jobbet är det roligaste som finns. Hon arbetar på hangaren i Linköping. En skatehall. Så vi blev kvar och lekte en stund. Barnen tyckte det var jätte kul. Efter mycket om och men så fortsatte vi till Vadstena med blommor till mormor. Helt slut i kroppen så har jag nu tagit mig till Willys för att handla lite. Lämnade barnen hemma hos Micke som fyllde poolen med vatten. Skönt att få lite ensamtid även om det betyder att jag måste åka och handla. Njutbar tystnad mellan hyllorna på Willys, det är grejer det. Lägger in lite fina bilder på bloggen senare ikväll om jag inte ”svimmar” i soffan :-)

image

image

image

image

image

  1. Att få ensamtid i affären är guldvärt ibland, slippa känna sig stressad med barn som kan springa åt både vänster o höger.
    Tittar in här varje dag och nu är det extra spännande att kika in då det kan komma en prinsessa när som 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..