Inte en lugn stund!

Började morgonen med att titta på traktorn som klippte gräset utanför oss. Grabbarna satt som klistrade i fönstret. Vi gick ut en stund för att se den på nätmate håll, men det var lite läskigt. Tryggast var allt att kika i fönstret. Sen skjutsade jag Victor till tandläkaren. Och där fick vi reda på att Victor ska få tandställning :-) Vidare mot affären för att inhandla något min gravidhjärna självklart missade att handla igår för att sen stressa ihjäl mig mot skolan för att hämta Wilson. Nu är maten förbetedd och jag på väg till barnmorskan. Full rulle!

image

 1. Trösta honom med att jag också har det, och att det är värt det! Han ser säkert precis lika bra ut med tandställning som utan! 🙂
  Och det är värt det, även om man inte tror det!

 2. Hej Madde jag har några frågor till Vicktor.
  Hur många år är han?
  Har han flickvänn?
  Har han msn eller facebook?
  Ni är en underbar familj

 3. Hoppas för din skull att det är bebis på g nu…väntar på ett inlägg om det 🙂 nyfiken på namnet oxå. LYCKA TILL om det inte kommit en liten tjej än!

 4. Funderar också på om det är så att bebisen kommit nu eftersom det varit ett tag sedan du uppdaterade bloggen.

 5. nu tror jag nog att att alla som följer din blogg tror att lilla hjärtat antingen kommit eller kommer snart. Är det så så vill jag säga passa på och njut med er nya familjemedlem och gosa massor, annars önskar jag dig lycka till på förlossningen och hoppas att allt går bra.
  Kan iofs vara så att du har så mkt annat på g att du inte hunnit uppdatera än men vi hoppas på en liten princessa

 6. Hej! Har du hört om juliaresan? Jag fick höra om den här om dagen och blev otroligt berörd. Det är några tjejer som ska cykla från östersund till öland för att hedra sin kompis som gick bort i cancer. Fantastiskt fint! Gå in och kolla: http://juliaresan.se/, kan du hjälpa till att sprida detta genom din blogg eller på något annat vis?

  / Ida

 7. Hoppas lillsessan kommit och att allt gick bra med förlossningen.
  Ser fram emot att se bilder på henne sen.
  Lycka till med ert nya lilla mirakel.
  Massor av kramar Louise från Malmö.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..