Bland grodor, blommor och barn!

Vilket väder vi har haft idag! Riktig sommarvärme, äntligen! Ja solen tittade fram igår också när vi besökte Vadstena, men det var kallt i luften. Och jag måste få säga att har ni aldrig besökt Vadstena på sommaren så borde ni göra det. Det finns så mycket historia i den här staden och det är oändligt vackert.

Sommar -12

Det blev faktiskt en tripp till Vadstena idag också, vi besökte mormor. Vi är bortskämda med att mormor och morfar har en egen strand, och den måste man ju passa på att utnyttja när solen är framme. Underbart! Och kidsen stormtrivs.

Sommar -122

En bild säger mer än tusen ord…

Sommar -123

Jag håller på att lära mig kameran. Min nya hobby. Jag har planer på att ta lite fotokurser. Tanken var att jag skulle göra det när jag väntade Tuva-Li, men det satte illamåendet stopp för. Det är verkligen en konst att vara fotograf. Hoppas att det finns kurser till hösten det skulle verkligen vara jätte kul.

 

LOADING..