Idag…

Vi kände att det var dags att leka lite så vi tog en promenad ner till stadsparken. Vi hade tur med vädret, ja till en början. Tuva-Li sov gott i vagnen, med tummen i munnen. Hon tuttar på den ibland. Jag tycker det ser så gulligt ut. Jag har känt mig trött i hela dagen, och nu ikväll så fick jag ont i halsen. Ligger nu nerbäddad i sängen och har precis ätit en isglass. Vill ju inte bli sjuk nu :-(

image

image

image

image

image

  1. Hej Har tvillingarna nappen i mun hela dagarna tycker att det ser ut så på dina bilder.Oj vad synd om dig att du har ont i halsen.

  2. Hej Madde!

    Kul att följa dig och din familj här på bloggen =)
    Jag har som du ganska nyss fått barn, eller det har visst redan hunnit gå 6 måndader sen dess. Jag delar din vilja att komma iform och gå ner i vikt, har som mål att gå ner 15 kg. Jag är lite nyfiken på hur en matdag och träningsdag för dig ser ut.

    MVH

    Marlene

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..