Tuva-Li har fått sina första pjuck!

Blev så glad för idag kom ett efterlängtat paket på posten. Ni som hängt med ett tag vet kanske att jag är lika galen i klänningar som jag är i barnvagnar. Som tur är så tar klänningarna inte lika mycket plats som barnvagnarna gör. Jag älskar blått, man kan inte ha för mycket i garderoben som är blått. Färgen är tidlös!

image

Det var inte lika kul när jag såg att pärlorna på klänningen höll på att lossna. Så nu måste jag nog lämna in den på lagning hos någon som är duktig på sömnad (svärmor ring mig när du ser det här snääääälla)

image

image

Stickade tröjor är också en favorit…

image

image

Oliver har tjatat om att han vill ha en converse väska. Passande är den också blå. Tror jag måste låna den ibland 🙂

image

Och Tuva-Li har fått sina första converse 🙂 Såg på instagram att det var en tjej som heter Linda som hade köpt precis dom här till sin lilla tös Freja. Kunde inte motstå dom. Hon tipsade mig om Zalando.se…

image

LOADING..