Min glada man…

Dagen började med ett besök på bvc. Åtta sprutor totalt. Charlie och Colin hade missat en vaccination var så det blev dubbel upp kan man säga. Så fick Tuva-Li sin tremånaders spruta. Men det gick bra och nu är det gjort!

Tvingade upp mig på löpbandet när vi kom hem. Det gick trögt. Det märks direkt när man har missat några dagar. Adam hejade på mig ”kom igen nu mamma, du är stark som gröna gubben”…

image

Sen blev det dags för lite middag och idag fick vi en middagsgäst. Våran vän Ida kikade förbi, hon skulle vara barnvakt en stund när jag och Micke åkte iväg och fixade lite grejer. Ida måste vara en av de roligaste människorna på jorden. Man blir alltid så glad av att ha henne runtomkring sig. Rätt som det är så kommer det en kommentar från tomma intet, det kan vara om vad som helst. Men det blir liksom alltid roligt på något sätt. Middag och fix, sen begav vi oss till mantorp för att heja på Oliver när han spelade fotboll.

image

Obligatoriskt när man är på fotboll är att äta varmkorv 🙂

image

Grabbarna spelade bra! Oliver kände sig dock inte nöjd med vad han prestera, fast han borde göra det! Micke såg knappt två minuter sammanhängande fotbollsmatch. Han sprang efter tvillingarna. Idag var det min tur att få se en hel fotbollsmatch. Oliver åker till rhodos med sin pappa på söndag. Kände att jag ville träffa honom lite innan han åker. Egentligen är det ju mamma-vecka från och med måndag. Så nu missar jag en hel vecka med olivertid, men det får vi ta igen när han kommr hem.

image

By the way, Micke har nu gått ner 10 kilo och är gladare än någonsin 🙂 Han är så fin!

LOADING..