Gott?

Jag äter inte bröd längre, men har kikat på det här low carb brödet nästan varje gång jag varit i affären. Lite bröd för mycket pengar. Är det verkligen så gott att det värt att lägga pengar på det? Vägde mig i morse, är nu nere på 73kilo. Nu har jag sammanlagt gått ner 22kilo. 8kilo kvar till målvikt. Micke väger nu 93kilo och har gått ner 14kilo. Han vill ner till 85 så även han har 8kilo kvar. Vi har följt våran viktminskning med en withings våg. Med den får man upp viktkurvor och se kroppens muskelmassa. Skit kul faktiskt. Ska visa er någon dag. Nu ska vi börja med dagens lunch, köttfärssås blir det!

image

 1. Hej Madde.
  Jag kör detta bröd, jag tycker det är helt okej, har inte testat blåbärsbrödet, och kommer nog inte göra det heller 🙂

  Tycker det blir mycket bröd, man äter ju inte lika ofta som innan och två små skivor och du är proppmätt!

  Testa!

 2. Brödet smakar faktiskt riktigt gott trots att det inte är ”bröd”. Och låt er inte skrämmas av att det står blåbär, äter enbart den smaken och känner inte av en gnutta blåbär.
  Värt att prova om man är lite av en brödoholic, som jag själv är 🙂

 3. Vad äter ni eftersom ni går ner så mkt? Hur ofta tränar ni? Jag behöver gå ner 20 kg typ 🙁 men kan aldrig bestämma mig vilken diet som är bäst och sunt:/ maila mig gärna 🙂 kram

 4. Jag tycker det är ett riktigt gott bröd! köper ofta. och som sagt, en el två skivor med smör och ost blir du riktigt mätt av. Jag har bakat många varianter av lowcarb bröd, men inget som smakar bröd 🙂
  Det gör detta!

 5. Blir imponerad av både dig och micke som tar tag i vikten för att må bättre Heja Heja =)
  Skulle vara roligt att se före och efter bild snart, jag blir mer peppad då att ta tag i mina kg

  Kram till Er

 6. De två sorterna du visar på bilden är ju inte såååå goda. Däremot det ljusa, NyStart, är helt ok. Inget som hela familjen ska äta, men du och din aman kan ju ta en eller två skivor och rosta någon gång då och då.
  Man blir väldigt mätt på dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..