Redo!

Dagens outfit, röhnisch rakt igenom. Lite träning står på schemat dårå. Kommer ta det lugnt, lite förkyld fortfarande. Annars strålar solen och helgen kommer bli så jäkla bra! Psss skulle vilja ha lite jeanstips av er. För oss kvinnor med former, vilket jeansmärke och modell ska man kolla efter? Har hittat ett par jeans som jag funderar på köpa, de ligger på instagram, kika in vetja :-)

image

 1. Hej,

  LEVIS jeans. Köp de då i LEVIS affären. För då får du bra hjälp. De mäter midjan och längden och sen får du rätt jeans på en gång. Lycka till!

  Kram Cecilia

 2. Inte riktiga jeans men grymt sköna… Pieces Funky Highwaist Leggings. Finns på bl a Vero Moda, Nelly, Zalando. Finns i Jeanstyg och vanligt tyg. Perfekta som håller in magen lite oxå om det behövs 🙂

 3. Hej madde har ett grymt jeans tips till dig!
  På Rut mfl finns dom skönaste byxorna i hela världen och alla kan ha dom. dom är tajta men stretshiga.Dr denim Plenty, Dr denim kissie, Dr denim solitare. Kissie är låg midja, plenty är hög midja, solitare är jättehög midja. Själv tycker jag mest om Plenty och sen jag har börjat använda dom här byxorna så vill jag inte använda några andra. Priset ligger på 399:- inte så mkt för ett par så sköna byxor. plus att det finns i massor av färger.

 4. Hej Madde!

  Är väldigt nyfiken på vad ni och Adam tycker om hans kurio läsplatta? Vi funderar på att ge vår 3-åring det i julklapp. Han tjatar öronen av sig på att låna våra telefoner och min iPad men de är vi för rädda om… 🙂

  Snälla en analys, fördelar/nackdelar, lätthanterlig etc etc.

  Ha det fint med din härliga familj och trevlig helg!

  Mkt tacksam för svar, kram Malin

 5. Hej älskar läsa din blogg. Har följt dig sen långt tillbaka=) Tänkte om du kunde ge dina bästa tips på att gå ner med kosten- Tack Mvh Lindha

 6. Levi’s har en modellserie för olika kroppsformer. De heter Levi’s id-jeans. De finns i bland annat modellen ”Bold curve” som är för kvinnor med lite större lår och rumpa, modellen ”Demi curve” för breda höfter men smalare ben och en mer rak modell för de med inte så mycket former. Kanske finns någon mer till och med, minns inte. Jag har demi curve och de sitter snyggt och bekvämt!

 7. Hej Madde.

  New Yorker har ett märke som heter AMISU. De är billiga och väldigt stechiga och jätte sköna. Men man bör köpa en strl mindre än man annars brukar. De töjer sig en hel del. Har 4 olika par av det märket. Jag gillar dem skarpt.

 8. Dr Denim Kissy, sååååå värda! 399 kr, passar allt & alla 🙂 Men ta en strlk mindre (eller två) för de töjer sig en aning.

 9. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Du är en fantastisk kvinna och mamma! Jag är otroligt imponerad över dig som har lyckats gå ner i vikt och ta hand om dig själv. Att du går ut och dricker två ynka cider och tar en cigg ska folk skita i! Jag beundrar dig.

 10. Levis curved ID. Dom bästja jeansen jag nånsin haft! Får alltid en glipa i svanken men ej av dessa. Finns i tre olika utföranden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..