Kollektivt boende…

image

image

Det har varit en helg full av roligheter. Det har varit så mycket så jag helt har glömt bort att uppdatera bloggen. I lördags led jag av träningsvärk och snorig näsa. På kvällen fick vi besök av våran gamla granne Janne. Härligt att ses igen. Han förlorade sin kära fru Else-Marie i cancer för inte så länge sedan. Vi hade så trevligt ihop när de bodde här i vårat hus. Och sedan dess har vi hållt kontakten.Tomt att ha Janne här utan Else-Marie, men samtidigt kändes det fint att träffas igen. När alla de små barnen sen somnat på lördagkvällen så gick vi en trappa ner till Petra. Ännu mera trevligheter med goda grannar. Victor låg i soffan och tittade på film och erbjöd sig att vara barnvakt när vi var borta en stund. Måste faktiskt säga att vi bor i världens bästa hus. Vi känner alla grannar och har alltid så kul ihop. Känns nästan lite kollektivt 🙂 Igår blev det utomhusaktivitet med barnen, en lerig sådan. Visar med bilder sedan. Nu ska det bjudas på lunch här hemma hos Ilmruds… PS. Visst är min nya blus fin, jag älskar den! Hittade den på Gina häromdagen 🙂

image

LOADING..