Sjukstuga!

Traditioner är väl fina? Jo det kan man tycka. Jag vet inte varför men de senaste tre åren har jag lyckats bli sjuk kring jul. De skulle inte alls göra något om vi kunde bryta den traditionen men så blev det inte. Sedan i fredags har jag legat med 40 graders feber. Usch så ynklig jag känner mig. Nog hade det varit om det bara hade varit jag som var sjuk men nu har lilla Tuva-Li fått feber. Det är nog influensan. För jag har haft så ont i hela kroppen. Nu har vi fått tänka om med julafton. Vi skulle åkt till Linköping och efter det skulle mormor kommit hem till oss. Men så blir det inte tyvärr. Tråkigt! Hoppas vi mår bättre imorgon…

 1. urs, lika här, vi (mest jag) har varit sjuk senaste 3 jul och nyår.. låg tom på sjukhuset med dropp för 2år sen, gallstensanfall som triggades igång av magsjuka.. i år är vi bara förkylda iaf, men med en 4åring med förkylningsastma vet man aldrig hur de går, ofta på akuten 2-3gånger på en förkylning..

 2. Samma här, fast hos oss har vi magsjuka med kräkningar och diarréer 🙁
  Krya på er och tack för en bra blogg 🙂

 3. Har själv legat i flunsan förra veckan. Lite tips för att få ned febern och svettas ut allt ordentligt ta en alvedon och en Ipren, man verkligen svettas ut skiten. Drick mängder av sockerdricka jag mår alltid bra av den drycken när jag är sjuk. mycket bubblor som jag mår bra av. Drick ‘även ingefärsdricka. Några nyper färsk ingefära får dra i varmt vatten, sen drick det riktigt hett. När febern är på topp lägg en kall trasa på juvudet, jättekönt och man svalkar sig. Krya på dig Madde.

 4. Prova funkar alltid när jag känner mig visen men blir aldrig sjuk när dricker detta
  Ha alltid färsk ingefära hemma och riv så du har alltid 1-2 teskedar färsk ngefära och koka varmt vatten och låt stå i par minuter
  Antingen silar du bort ingefäran eller heller i en sån här tebehållare
  Och drick man kan ha lite honung i om man vill för smaken
  Det slår ut helt virus
  Jag dricker alltid en kopp ibland 2 koppar
  Sluppit förkylningar och influensa
  Det bara ett litet tips

  Krya på dig och God jul och gott nytt år

 5. Hej Madde! Jag blev sjuk natten till julafton, kräktes och sprang på toa hela julafton så vi kunde ju inte ta emot några gäster som planerat. Min yngsta son på 13 år var jätteledsen och jag kände mig som en skitmamma som förstörde julen. Framåt dagen gick besvikelsen över och idag fick de åka till farmor och farfar som är tradition på juldagen utan mamma. Krya på er, varma kramar från Veronica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..