Dags att flytta ner till källaren!

Febern hänger i sig här hemma hos familjen. Jag fick ett ryck och började städa. Jag vill alltid städa upp lite extra här hemma när vi är sjuka. Så nu går tvättmaskinen på högvarv. Alla sängar är renbäddade. Fick sådan lust att börja städa bort julen och släppa in ljusa fräscha färger igen. Lite tidigt kanske men det gör ju inget eller? Imorgon är det fredag och det är dagen jag brukar skämma bort mig med en bukett blommor.  Kikade in på mästerblomman och fick ännu större lust att ta bort julen. Klickade hem tre buketter med mina favoritblommor.

Antar att tomten och julgranen får fytta ner till källaren igen…

 1. Åh, här är en till som längtade efter ljuset. Så idag åkte julen ut, tänkte först bara granen & tomtarna men sen åkte allting 😀 Julen brukar iofs åka ut tidigt eftersom våran son fyller den 2/1 & jag vill inte ha massa tomtar framme då. Så nu är nya ljusa gardiner uppe & stjärnorna är borta i fönstret vilket släppte in mer ljus 😀

  Så enl. min mening är det inte för tidigt! Hoppas ni snart kryar på er & får in ljuset hos er oxå!
  Kramar!

 2. Ja inget är sig likt. Julen varar enligt mig till 13 januari som är Knut – dagen och då dansas ju julen ut.Varför inte njuta av julen och allt pyntande nu när det är framme vårblommor kan man ju njuta av hela våren.Det måste väl vara någon slags stress som gör att vissa tröttnar väldigt fort på allting.

 3. Hej!
  Det är super skönt att städa tycker jag det blir så fint och man får bra motion också
  Vi köpte ny dammsuggare ja oj vad den är bra och går tyst men efter dammsuggit med den behöver man inte ut träna sån bra motion
  Tips köpa vakuumpåsar det är superbra har när man reser finns även så man kan rulla ihop och slippa ha dammsuggaren inget blir skrynkligt och man får mycket plats i så mindre väskor och man är många
  Jag har alltid de när reser och någon extra om köper något på resan och även hemma som till täcken och jackor och vinter kläder får plats
  Nu var vi också inne på jysk och köpte flera genomskinnliga plastlådor med lock som vi satt i varje barnrum både för leksaker men även i garderoben som vi hittar strumpor och underkläder mycket lättare och i varje barn rum har vi också snygg tvättkorg som man kan inte tror är tvättkorgen så barnen slänger i där och tvättrummet har gjort ordning så pass att tvättmedlet och sköljmedlet i varsin finns tvättmedel burk och olika lådor som smutstvätten finns i antingen färger eller tvättgrader allt möjligt göra detl ättare och äen barnen vill nu lära sig tvätta
  Vi såg på ett program utomlands där de hade en tavla med smile gubbar om de hade ordning i rummet och skötte sig bra och inte bråkande så fick de varje kväll en glad smile gubbe om inte en ledsen smile gubbe och arnen älskar denna
  Sen hittar vi på något kul till helgen det kan gå ut och gilla i skogen eller baka något kul trots vi var inte ville detta själva med tavlan så ville arnen det oj så snälla de är och ordning i rummen
  Barnen även inte vill ha så mycket födelsedagspresenter eller julklappar utan vill endast ha en julklapp och så sparar vi pengarna tex reser istället
  Ofta på lördagarna så blir det inte godis utan fruktsallad mer
  De även en dag slutat vara på tv spel och internet de är mycket ute
  Det är såhimla skönt de sover så bra och pigga och glada varje dag nu

  Ni får krya på er kram jennie

 4. Heregud åka till Dubai det var inte snåla med pengarna man behöver inte resa så långt och det är välidgt dyrt där och mycket brott har själv varit där så lycka till

 5. Hej madde!
  Jag har en fråga till dig för jag såg att du var utbildad nagelteknolog någonstans på din blogg tror jag?
  Men jag undrar hur mycket det kostar att utbilda sig till det efter man gått ut skolan?
  Om du vet det så skulle det va jätte snällt om du kunde svara:)
  Kram

 6. Hej Madde!! Ville bara säga att du har en toppenbra blogg och jag sitter bänkad varenda gång familjen annorlunda är på tv. 🙂 tycker du gör rätt i att slänga ut julen, känner likadant men barnen protesterar högt när jag säger att julen ska ut. 😉
  Kram kram

 7. Mmmm, visst känns det att det vänt nu efter jul. Nu vill vi också ha in ljuset och det ”nya” och fräscha i huset igen. Fick lov att fråga lillfian om vi kunde börja ta bort julen lagom till hennes födelsedag (1/1-13), men nix där fick jag nobben, den skulle vara kvar ett tag till :o)

  Härligt med blommor i huset!

 8. Hej! Spelar spelet quizkampen på iphonen, gör du?
  Det som jag tänkte säga var iaf att det kom upp en fråga om dig och din familj där! Coolt 😀

 9. Tre buketter, blir runt 1000 lappen. Det har inte jag råd att lägga på färska blommor i veckan!! Kul att du har råd att unna dej det!

 10. Lilla mami..tycker du det är så jäkla trist m reklam kan du sluta läsa bloggar..;) eller kanske börja blogga själv så mår du bättre…:) synd om dig.
  Till Anna tycker synd om Er alla som klagar på att ni inte har råd. Skaffa flera jobb så har du råd, eller va tyst lika bra.
  Älskar din blogg finaste Madde

 11. Nancy, du behöver inte tycka synd om mig men tack för omtanken 🙂
  Ska jag sluta läsa blogga för att jag tycker planerad reklam är trist? Väljer dom bloggar jag läser 🙂 som inte skriver sina inlägg utifrån en produkt. Tycker synd om Dig eftersom du är lättlurad. 🙂 Annars är bloggen är helt okej men det Är trist med den typen av reklam.
  SÅ tycker jag. GOTT NYTT ÅR 😉

 12. Hahahahaha mamiiiiii e jag lättlurad??? Känner du mig??? Vad menar du??? Kom på något bättre att säga nästa gång ifall du vill säga något….:):):)

 13. Fina buketter härligt med vårkänslor!!!! Men visst måste det väl vara reklam, vem köper tulpaner för 1000 kronor när de vissnar inom en vecka. Om inte så är fallet är det tur att vi prioriterar olika !!! Smaken är som baken likaså valen vi gör. gott nytt år!!!

 14. Sophie? Jag bor i Dubai och kan garantera att det inte är mycket brott/kriminalitet här. Vad har du fått det ifrån? Dyrt det har du rätt i men mycket brott, det är inte sant.

 15. Klart hon inte lagt 900 kr på tulpaner, det är ju reklam förstår ni väl?? sen att hon lägger ut krokar om Dubai och Paris och annat är ju bara för att något företag ska nappa på det.

  Vill bara varna dig för Skatteverket. Gjorde själv reklam på min blogg och fick saker och då fick jag skatta för det sen, blir surt efteråt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..