En liten update!

Hej alla fina bloggläsare! Har kikat runt lite bland kommentarerna här och där, många verkar tycka att det var en bra premiär av Familjen Annorlunda och det glädjer mig. Och så självklart kommer det en och annan fråga och mindre roliga kommentar hit och dit. Men alla är så välkomna att fråga och tycka vad de vill.

Självklart var det illa att lilla Charlie och Colin åkte iväg på wiggelcarten utan hjälm. Det var inte okej. De brukar alltid ha hjälm på sig. Jag skulle kunna dra ett långt försvarstal men det struntar jag i. Kort och gott barnen rusade in i garget och drog fram allt och vi hann inte få på tvillingarna störtkrukorna. Dessutom hade vi ett filmteam runtom oss, det blev lite mycket. Är vi dåliga föräldrar nu?

Så verkar det som en del tagit illa upp för att Colin visade en naken rumpa i tv. Vi och tv-teamet har varit jätte noga med att barnen inte ska vara nakna. Men kom igen nu, det där var bara gulligt. Som om det under de snabba sekunderna skulle finnas någon sjuk jävel som gått igång på det? Det skulle det egentligen kunna finnas med all säkerthet, MEN nej jag tror inte det är någon fara.

Och visst var Micke elak som skrämde slag på Colin med borrmaskinen! Han kommer säkert få psykiska problem i framtiden, det här kommer följa honom i resten av livet. Och vi kommer ha något att skratta åt länge för vi har det på film! (Skrattar högt!) Jag kan lugna er med att Colin älskar borrmaskinen, han ska alltid vara med Micke när han borrar. Det var det bästa i hela avsnittet, speciellt när redigeraren lagt på skräckmusiken.

Sen vill jag passa på att berätta att barn är barn för er som inte vet, det verkar finnas några stycken som faktiskt inte vet det? Barn ska bli skitiga och barn testar gränser för att lära sig. Barnen VET vad som gäller på pappas jobb. Tv-teamet blev aningens besvikna när alla stod alldeles stilla och inte ville röra en fena. Det blev nog lite blyga. Jag sa till Adam att han fick springa runt. Han tittade väldigt frågande på mig, sen tog det inte många minuter förens hela bunten blev varma i kläderna. Jag som förälder skulle reagera mera på om barnen var som små soldater. Då är det verkligen något fel! För hur man än vill att barnen ska sköta sig så är dom fortfarande barn som vill upptäcka.

Men nu måste jag bara fråga en sak till alla er som har så mycket invändningar om vad som är rätt och inte. Hur roligt skulle det vara att titta på ett program där alla sköter sig och där lugnet alltid infinner sig? För så kan det ju omöjligtvis alltid vara, vare sig du har tre barn eller åtta barn. Familjen Annorlunda handlar om stora familjer med många barn, mycket kärlek och ett stort charmigt kaos.

Då släpper vi det för den här gången…

Just nu sitter jag och gör ett schema. Micke och jag ska komma igång med träningen ordentligt nu. Varje träningstillfälle är viktigt. Jag vet att jag skrev att jag skulle börja med kost och träning igår. Tyvärr så har jag inte kunnat ta tag i träning ännu då kroppen inte känns helt hundra. Kosten däremot håller vi på nu. Micke ska köra lite intervallträning ikväll, vi börjar lugnt. Så fort jag kommit igång så lovar jag att dela med mig av mina framgångar och kostupplägg. Hittade en bild på mig själv när jag väntade tvillingarna, det är ju så hysteriskt kul. Rumpan putar nästan ut lika mycket som magen gör…

 Sen kommer säkert många ihåg hur jag såg ut förra gången vid medverkade i Familjen Annorlunda. Det var det som fick mig att vakna. Efter lite träning med PT Olga så började det hända saker…

Dåliga bilder, men jag gick ner 30kilo. Lagom till jag äntligen nått mitt mål så blev Tuva-Li till, och så var vi där igen…

Och större blev magen…

Från början igen då. Men det känns inte lika jobbigt att få kroppen dit jag vill den här gången. Dessutom mådde jag betydligt bättre den sista graviditeten när jag väntade Tuva-Li, antagligen för att jag byggt upp muskler som orkade ”hålla” graviditeten på helt annat sätt än innan. Och för att jag fortsatte träna en bit in i graviditeten.

Så för guds skull ta hand om era kroppar innan ni skaffar barn så mår ni bättre 🙂

 

 1. Hej Madde! det var jätte bra igår !! Nu vet ju jag sen innan att du är en bra mamma så ingen kan göra ner digHAHA!! Bar barn stjärt oj oj på sommaren då jag har sett många då på badstränder. Larv . Längtar till nästa måndag. få se vad vissa ska hitta för fel då Haha!! Kram till er ni är bäst!!!!

 2. Jag tycker du verkar vara en toppen mamma men räcker det inte med barn nu? Barnen måste få sin tid med föräldrarna och det finns inte en möjlighet att dom får det med konkurrans hela tiden.

 3. Usch folk klagar klagar allt och allt.

  Små barnen är inte så lätta, jag har en vän som har 7 barnen.

  Inga är perfekt.

  Jag undrar om har hänt din barn retar folk typ handikapp?

 4. herregud blir nästan tårögd:) du borde känna dig stolt, du är en bra stark person<3
  Kan inte du dela med dig av bilder från när du var 15 år ungefär, är verkligen nyfiken 🙂

 5. Hej!! Fy fan för folk till och vara negativa. Alltid ska de gnällas. Ni gjorde ett sånt härligt program och dina barn är ju sååå härliga. Gillar er!!! Många kramar från Dalarna 🙂

 6. Tycker programmet var bra. Självklart är barn just barn, det busas, tjoas och leks, så är det ju. Sen tyckte jag inte att det gjorde nått med en söt liten rumpa, men min tanke var faktiskt att nu kommer det gnällas på din blogg *haha*

  Det är så många rediga och perfekta människor som hela tiden ska rätta till, ifrågasätta och kommentera. Så länge det är normala vardagsgrejer så tycker jag att folk ska skita i det…. orka lixom!!!

  Fortsätt som ni er, familjen är ju störtskön 🙂

 7. Hej. Ville bara säga att jag är riktigt imponerad av din viktnedgång.
  Hur länge fik du hos PT Olga?
  va det magcoaching?
  Har hört både bra och dåligt om det.
  Är det nåt du skulle rekommendera?
  Lycka till i framtiden

 8. Haha precis som om alla har det lugnt och fridfullt hemma? Jag har två barn och de kan kaosa rätt bra de med 😉 Tycker det kom lite konstiga reaktioner, jag tänkte mest ”det är som hos alla andra”
  Kram Lotte

 9. Tyckte Familjen Annorlunda var jättebra. Jag och min dotter brukar sitta klistrade varje måndag när det går 🙂
  Och folk ska naturligtvis ha en massa saker att klaga på, varför inte lyfta fram sånt som är positivt istället för att försöka hitta en massa fel? Åh herregud, en liten barnrumpa? Jag får nog ta och kasta bort Astrid Lindgren filmerna…Madicken, där de hoppar nakna i sängarna. Alla barnen i bullerbyn, där de badar nakna och samma i Rasmus på Luffen.

  Ha det så bra och ta hand om er!

 10. Tycker du och din familj är helt underbara!!
  Beundrar dig som person och bli så peppad av att läsa om din träning och kost….Jag har två barn och jobbar 75% och tycker inte jag hinner med mig själv.Men jösses,minst en halv timme om dagen,klart det finns!!
  Heja oss!!Stor kram från en skåning men släkt inte så långt från motala

 11. Eran familj är ju helt underbar! Skrattade gott åt när micke skrämde en av tvillingarna med borrmaskinen, haha såg så kul ut! Ser framemot kommande program! Skit i elaka kommentarer, ni är toppen föräldrar! 🙂

 12. Först och främst, jag tycker prograet var jättebra och kul! Sen undar jag hur är relationen med dina äldsta barn (Victor och Oliver alltså)är? har ni dagar eller stunder då samtalen och intresserna är riktade mot dom eller blir dom lite ”glömda”? Är Victor ofta med på familjesaker eller är hos kompisar mycket? Är det ofta barnen (alla tänker jag på nu) har kompisar över eller är hemma hos någon vän?blir undrande då jag själv har bott i en familj med många syskon och kände mig alltid lite undanknuffad från de mindre,kram!

 13. Nyss börjat läsa din blogg, efter att jag sett programmet igår:-) Gillar er familj, WOW mws 8 barn;-) Själv fick jag mitt första i mars 2012:-) Läste om att du haft hjälp av PT Olga med träningen, nyfiken på detta då jag själv har lite att ta tag i efter graviditeten… har inte letat i arkivet om du kanske skrivit ngt om det så det ska jag kolla. Vill du annars berätta lite om det? Typ om du körde styrka, kondition el vad du gjorde..? OCH HUR hann du med;-?? Inte ens jag som bara har 1 barn hinner med alltid..Men det gäller väl att prioritera sig själv oxå lite:-) Tack för fin blogg, det lilla jag läst hittills!

 14. Hej
  Vill bara börja med att säga alla ni som är avis på Madde
  Och hennes familj sluta titta på programmet och läsa bloggen
  Madde jag känner inte dig men du verkar vara en helt underbar kärleksfull mamma dina barn är fina och harmoniska ,dom som klagar är troligen föräldrar
  Som inte hinner med sina egna barn
  Bettan

 15. Tycker att du och din familj är så himla fin och gullig! Man ser att det finns mycket kärlek och värme. ska bli kul att följa er på måndagskvällarna 🙂 Tänkte bara på vart Oliver va under programmet?
  Ha de så bra 🙂 massa kramar

 16. Jag tycker programmet var jätte bra, ni verkar vara en väldigt kärleksfull familj och jag sa till en kompis att det var så mysigt att ni tog barnen till en marknad.
  Jag har inte följt dig något här på bloggen och såg inte första säsongen ni var med så vet inte riktigt hur allt ligger till. Men är de 8 barnen gemensamma?=)

 17. Hej
  kul att ser er i rutan igen…..framför allt micke å hans utlägg om grillning…öhh man kan grilla överallt på sommaren på pickninken…ja man kan grilla osv…men inte INNE….nähä??

 18. Det där med att träna innan och under graviditeten håller jag helt klart med om!! Jag har min fjärde bebis i magen nu och med dom andra tre har min inställning varit, äh jag passar på nu när jag är gravid och så har jag suttit 9 monader i soffan med choklad praliner:P
  Men denna gången tänkte jag nä varför ska jag lägga på mig alla dom kilona som ändå får mig att må dåligt. Så nu tänker jag på vad jag äter och rör på mig regelbundet och Jag har verkligen inga mer besvär än halsbränna!

  Lång kommentar:) hoppas du orkar läsa igenom!!

 19. Jag håller med, skulle vara kul om du ville visa bilder från när du var riktigt ung och berätta hur det var att få barn så tidigt i livet. Blir så imponerad av alla som får barn när de är så unga.

 20. Kikade igår å gillade som vanligt programmet. Satt här hemma avis å sa till min sambo att hon har vääääldans många barn men ser grymt fräsch ut. Jag har ett barn å blev helt tajkon i kroppen. Men kämpar på nu jag med med träning. Testa fitnessfighten. Grymma resultat. Klart värt det!
  En fråga….hur tusan hinner du med att ha ett så ren t o fint hem? Jag har lagt ner städning dagtid för det funkar inte längre haha.
  // Anna

 21. Det var jag som skrev kommentaren om att ha hjälm på tvillingarna. menar inge illa med det, sorry. detta med att skydda huvudet ligger mig väldigt värmt om hjärtat för jobbar med hjärnskadade barn ocg vet hut illa det kan gå om msn inte är rädd om huvudet. ser fram emot nästa veckas program 🙂

 22. Hej Madde….
  Jag är så imponerad av dig och din familj, ni är helt underbara.
  Jag har en fråga, såg att du hade två så fina tavlor(som Micke ville ta ner och ersätta med sin cykel) big no no 😉
  Vad stod de på din vänstra tavla, någon text…?!
  Kram till er alla

 23. Word!

  Jag är så grymt besviken på att ingen barnmorska pratade med mig om detta med träning i början av min första graviditet… och de efterföjande! Är helt säker på att jag haft mycket lättare graviditeter fysiskt och såklart efteråt! Mycket ryggbekymmer har följt mig i många år och nu, när jag börjat träna, så dyker det ena efter det andra upp. Framförallt hållningen!! Träning är verkligen för livet – har fattat nu :o) Ha det gott!

 24. Jag är en gammat kärring som kollar programmet OCH bloggar. Jag gillar verkligen båda delar. Men du och en del andra av ”annorlunda” mammorna är visst väldigt känslig för kritik. Jag reagerade också på en del i programmen och man måste få säga vad man tycker även om man inte hela tiden höjer er till skyarna..
  För det första reagerade jag på att de inte hade hjälmar på sig, när de fick åka utför är det också väldigt snart gjort att det rycker både näsor och tänder.
  Sen skulle ju jag inte låtit mina barn härja runt på pappans arbete, bra att du skrev att det var filmteamet som satte igång det hela. Jag vill ju se er vardag så naturlig som möjligt,, och det blir det inte om DE talar om vad ni ska göra. Men hursomhelst så hade mina barn inte fått slänga med mobiltelefoner och dra i pappas ben när han arbetar. Hade faktiskt varit bättre om de låtit bli.
  Tycker heller inte det var OK att den andra familjen lät sina härja runt som tokar på möbelaffären. Så gör man inte om man har ett par med sig så varför ska tio få härja.

  Sen en naken barnrumpa är inte hela friden men jag visste folk skulle reagera på det..

  Men, din vikt. MÅNGA MÅNGA som ser ut som du gjorde innan, på vänstra bilden alltså, OCH inte har ont av det. Är nästan lite sjukligt om din blogg ska gå ut på ditt bantande nu… Inte intressant. Att vara människa, att vara nöjd, är det viktigaste. sen kan man ta sin bantning och sin kost för sig själv… Du har säkert många läsare som reagerar negativt på denna kropps”hysteri”… Många har verkliga problem och där måste jag säga ditt är för det första en skymf mot många och för det andra en droppe i havet. Näe, skriv din trevliga blogg men skit i skriva om bantandet… vi ser på bilderna av dig om du går ner.

  Suris nu eller…. Var inte det….

 25. jag tycker du är fin oavsett, men visst är det så att man mår bättre själv av att gå ner i vikt. (personligt givetvis) syftar på mig själv som gått upp så jäkla mycket och MÅSTE ner i vikt och lägga om kost mm!! lycka till kul och se er igen i familjen annorlunda. Kram Kerra

 26. Hihi… När jag säg fam Annorlunda och han visade rumpan så visste jag direkt att det där kommer folk att börja gnälla över, Och mycket riktigt så verkar du ju fått höra det eftersom du skrev det i din blogg. Haha, alla har väl sett en liten barnrumpa, jag tycker inte att det var nån fara. Tycker som du, gulligt :)) När kidsen springer runt här hemma och den minsta efter utan blöja och gropig rumpa så smälter man ju.

  Men jag blev nyfiken på kjolen du har på dig på den nedersta bilden när du var gravid. Minns du vart du köpt den. En sån trikåkjol vill jag ha nu när jag är gravid igen :)))

 27. Hej, Madde! Roligt att läsa din blogg och att följa dig på tv:n. Min fråga till dig är: Vad det uppgjort att barnen skulle vara som de var på Mickes arbete eller brukar det alltid vara så för det mesta?

  Vad tyckte du själv om de andra familjerna som var med i programmet? Har du någon kontakt med dom? Kände du någon sedan innan?

 28. Tycker att du har en jätte härlig familj och ni är ju super roliga att titta på. Den bästa familjen i fam. annorlunda. Men herregud vad folk ska överanalysera allt som händer. Alla som har barn måste väl ändå veta hur det är. Jag har två barn själv, en vild 2åring som aldrig sitter still och en nyföding och hemma hos oss är det kaos ibland och man hinner inte vara med överallt, that’s life 🙂 Och som du säger.. hur roligt hade det vara att sitta och titta på en familj där barnen bara sitter still och inte rör något eller säger något? Finns det sånna barn förresten? 🙂

  Men oj vilken skillnad det var på dig i den här säsongen, man kände ju knappt igen dig 🙂 Bra kämpat!!

 29. Jag förstår inte varför folk måste hålla på och kommentera allt så mycket! Om dom inte gillar lite kaos och se hur mysig och kärleksfull er familj är, så byt kanal då! Ingen tvingar er att se?

  Jag tyckte det var en riktigt bra början, och jag kommer följa er även denna säsongen.:)

 30. Hej Madde! Jag ser att : Kärringen i skogen är i din blogg och gnäller oxå hon verkar tycka det är roligt att ge sig på alla Goa Mammor Fy vilken Kärring men skit i henne (skogstokig). Din blogg är kanoners Go girl!!!!

 31. Jag är grymt imponerad av din viktnergång, herregud du har en jättefin kropp efter alla dessa barn du burit, jag tycker det är sunt tänkande du har, en mamma som tar hand om sig själv ser jag inget fel i tvärtom, att det kommer med och nämns i programmet och i bloggen tycker jag om, att koka grönsakssoppa och lära barnen att leva sundare och att familjen äter bra tycker jag borde vara en självklarhet, att pappas ögonstenar (förutom familjen) är sin cykel och grillen är ju yttligare ett sunt tecken, välmående pigga föräldrar anser jag är bättre än överviktiga mysmammor som göder sina barn med massa skit och sen sitter utmattade i soffan.

  Jag tror att dom som påpekar eller kritiserar ett sunt livstil är riktigt avundsjuka på att andra har orken att ta tag i sig själva medan dom sitter med handen i chipsskålen. För vad kan det annars finnas för orsak?

  Jag ser dig Madde som en inspiration! You go girl 🙂

 32. Hej Madde

  Jag tycker ni gör ett jätte bra program i Familjen Annorlunda.
  Roligt att se er igen.
  Kul att du delade med dig av bilder från när du väntade trillingar.

  Många Kramar till ni underbara Familj

  Mia

 33. Lovis. Kärringen i skogen säger vad många tänker men inte törs ge ord för. Varför ska alla bara tycka det är så häftigt och så bra allting- Varför ska alla(nästan) alla dessa mammor med många barn vara så känslig om nån frågar, eller ens inte ta med kommentarer om det är nåt i form av kritik? Jag gnäller inte. Jag tycker bara vissa saker. Har kommit dithän i livet att jag anser mig ha rätt att tycka. Likväl som alla som tycker att allt är så bra. Det finns nog mycket som är negativ med att ha en massa barn också. Men tv och tror jag familjerna själva vill gärna vinkla det till att allt är så härligt och kärleksfullt och skojigt. Vad jag vill se i familjen annolunda är hur DE löser problem med förvaring, var har de alla grejer, hur mycket äter de för per månad, och lite mer VAD de äter, var är barnen när mammorna går ut och jobbar.. hur stort bor de, får ungarna tid för sig själva. mm mm. Allt detta som vi ”vanliga” människor med inte SÅ många barn har problem med. Vardagslivet är ett pussel för de flesta, Livet kan inte bara vara soligt och puttenuttigt. Jag avundas dem inte och skulle inte för mitt liv vilja ha det som de har det. För det kräver att man hela tiden har andra människor inpå sig hela tiden. Jag tror att att människor måste få ha sitt lilla egna utrymme om än bara för korta stunder. Mamman i just den här familjen kanske löser det genom att arbeta några timmar, jag vet inte. Det är sånt jag och andra vill veta.. Jag kan inte sitta och behöva hålla med bara för att jag BEUNDRAR att de orkar med och skaffar så många barn. En gång blir nästan alla dessa tonåringar SAMTIDIGT också. DÅ skulle jag vilja att tv återkommer till dem. Känner ätt även jag måste få säga vad jag tycker. Jag tittar på tv-programmet med stor behållning och jag läser deras bloggar dagligen, men trots det behöver jag inte hålla med på allt som sägs och skrivs. Trots det har alla rätt att tycka.

 34. Hej ! Till kärringen i skogen Tala inte för alla andra och tro att du har rätt till det. Hej Madde ser fram till att träffa er på måndag ni är den bästa familjen !!!! kramis.

 35. Tänker INTE fortsätta diskussionen här, LOVISA: Jag talar inte för andra, jag talar för MIG, men du ska veta det är många som har samma funderingar som jag. Det ÄR många som tittar på det här programmet och väldigt många har synpunkter. En del av dessa mammor bloggar ju och då får man faktiskt tåla att någon frågar, kanske kritiserar, man hänger ju ut sitt liv i både tv och internet. Sen väljer en del att redan INNAN tala om att kritiska inlägg ska inte skrivas, en del tar bort dem, en del blir sura. Men sen finns de som kan svara för sig och de gör det SJÄLVA; det behöver inte vare sig du eller nån annan göra. Det är deras inlägg man kommenterar. Normalt, men här fick jag lov att kommentera dina kommentarer för att du hakade upp dig på min. Kalla mig inte skogstokig, det tycker jag du är som bara hakade upp dig på det jag skrev. HAR jag sagt att det är nåt FEL på nåt? HAR jag dömt ut någon? HAR jag sagt det är nåt fel på bloggen? Nej, inget av det här, men jag har rätt att tycka att hon kan ta sitt bantande lite mer för sig själv, för hon är för det första inte tjock, och för det andra ger det inte bra signaler. Inte när man redan ser bra ut och ska uppmuntra andra till att banta. Det finns så många andra bloggar om det så våra unga tjejer har fullt upp med att trixa och fixa med sig själva för att försöka duga. Det finns så många, både unga och äldre som mår verkligt illa av sin vikt. Det är inte det lättaste idag att se ut som man TROR att andra vill man ska se ut. Därför tycker jag att en mamma med så många barn inte behöver ”demonstrera” sitt bantande. Att man ska sköta om sig mm är helt ok, men det förstör hennes annars så väldigt fina blogg. DET är det enda jag stör mig på. OCH just när det gäller detta kanske jag talar för många. Annars gör jag det inte. Nu ska du veta att det kvittar vad du kommenterar med så svarar jag inte, för det är hennes INLÄGG man ska kommentera. Vi behöver inte sitta här och tjafsa på varann.. Lär dig du också att ALLA har rätt att säga vad de vill utan att bli kallade för skogstokiga- eller annat. Alla måste inte tycka att allt är en härlig himmel de lever i, för tro mig, det är det inte…

 36. Det är väl inte enbart bantande hon skriver om. Det är väl en sund kosthållning och träning. Att träna för att få en stark sund kropp för att orka i vardagen och orka vara en bra mamma. Många blir inspirerade av Madde och hennes träning, det är väl jättebra. Träning och mat verkar vara en del av hennes liv så då är det väl klart att hon skriver om det i sin blogg.

 37. Hahaha. Kan inte sluta skratta åt endel kommentarer. Detta är väl för det första maddes blogg och där skriver hon väl vad hon vill? För det andra, var går gränsen för att vara tjock så man ska våga prata om det utan att det ska sända dåliga signaler? Jag är själv långt ifrån tjock, har 4 barn och väger 46 kg utan någon kost eller träning, men ack vad jag önskar att jag var i maddes skor och hade lusten till att börja träna, för jag är gryyyymt otränad ;).

  För det andra har Madde 8 underbara barn och en helt underbar familj så långt jag kan se iallafall. Men jag beundrar alla föräldrar som verkar vara tipp topp föräldrar i alla synpunkter. Underbart att höra att det finns så många fina föräldrar som verkar stå och stirra på sina barn 24/7 alltid så dom aldrig gör något dumt/farligt. Ger dom 100 procent uppmärksamhet och världens gormeniddag 7 dagar i veckan. Jag beundrar er verkligen.
  Själv är jag antagligen en lika dålig mamma som Madde som älskar mina barn, och ibland vänder ryggen till och där står barnet med cycklen utan hjälm och först då får man skrika efter dom att hämta sin hjälm. Skit vad jag känner mig dålig som mamma när man läser dåliga kommentarer, samtidigt som jag blir stolt över att bo i ett land där i princip alla verkar vara så bra föräldrar :).

  Kram på en hela duktiga Sverige 🙂

 38. Bilden med för o efter är ju fejk! Kollar man på dörren bakom dej o rutorna i golvet, syns det lång väg att bilden är ihoptryckt… Själv skulle jag vilja att det skulle hända just så utan retuchering med min kropp efter mina små barn :))

 39. Vad folk måste vara negativa hela tiden, väntar spänt på träningstips, mattips. Är en 4-barns mamma som kämpar med vikt och träning kombinerat med jobb och allt annat. Heja er lycka till!

 40. åh Madde du är verkligen en förebild för mig! jag är 20 år inga barn men den kroppen du har nu skulle jag vilja ha efter jag har fått klart mina barn jag ska få. För tillfället är jag livrädd för att skaffa barn pga av att jag är rädd att bli tjok! Men du bevisar verkligen att man kan få många barn och ändå få tillbaka den snygga kroppen 😀

  Puss och kram från ett stort FAN 😀

 41. Man blir så trött på alla bittra människor som hela tiden ska påpeka! Keep it up Madde! Kollar på Familjen Annorlunda enbart för att du och din familj är med! Fullkomligt älskar erat sätt att uppfostra era barn! Det märks att de får den kärlek och tid ni ger dem! Lovely!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..