Er röst betyder allt!

Skulle egentligen sovit nu.

Fick ett mejl tidigare idag som jag läst igenom ett antal gånger nu. Det har liksom etsat sig fast i huvudet på mig. Känner mig ledsen och berörd av det jag läste, men ändå väldigt hedrad över att en del vill dela med sig av sina livshistorier. Jag vet inte om jag kan skriva om det här just nu. Kanske senare…

Hur som helst så vill jag tacka er, mina bloggläsare som dagligen besöker mig. Lilla jag.

Som jag nämt tidigare så har jag blivit nominerad till Finest Awars 2013. Jag skulle bli hemskt glad om ni varje dag skulle vilja rösta på mig (barbamamman) på deras hemsida under kateorin Årets Föräldrablogg.

Röstar gör ni HÄR! 

Jag brukar sällan åka på galainbjudningar, men den här gången ska jag äntligen göra det 🙂

Kom igen nu – heja oss!

 1. Hej!
  Min första titt här på din mysiga blogg, fast jag följer er på tv såklart ;D
  Jag kan gott nominera dig, gillar ju dig 🙂
  Tycker ni är en häftig familj, och jag ääälskar att ni har dogs med, hur får ni ihop det förresten? Utgångar och så? Fast ni verkar ju kunna hålla en del bollar i luften ni =)

  Jag har två barn och en hund, vill dock ha mer av allt! Kanske ett eller två barn till, och två hundar. Tyvärr blir det kanske inte mer på barnfronten då jag ej kan bli gravid naturligt utan via IVF..:( Både kostsamt och psykiskt påfrestande.

  Ha en bra dag med dina godingar!
  Kram Catta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..