Lelle Modig gillade våran frukost.

Imorse kom tv4 och Lelle Modig för att käka frukost ihop med oss. Varje vecka ska han knacka på hos nya intressanta profiler och första hemma hos gästarna blev vi. Barnen tyckte det skulle bli spännande. De hade förväntningar om att det skulle vara vårat filmteam som skulle komma och när vi berättade att det var ett annat gäng som skulle komma så blev de lite besvikna. Men det gick över fort. Lelle och grabbarna blev omtycka direkt! Så har Åke gjort premiär i tvrutan, live och allt också. Ska det vara så ska det vara ordentligt eller hur ;)

Tack för alla tips ang ”hamsterkinden” och tandvärken. Det är inte alls roligt, men det måste ju gå bort någon gång. Jag äter något som heter cefodroxil och citodon mot värken. Men det kommer i omgångar känns det som. Ena timmen så kan det kännas ganska okej, men andra timmen så ligger jag och kvider i soffan. Jag får helt enkelt avvakta och hoppas att det ger med sig.

Snabba är ni också. Många som undrade över Engla-Frejas sjal. Det är en Ester Elenora sjal, den heter Hedvig. Vet inte om ni lade märke till det men jag hade en precis likadan på mig 🙂

Jag gillar när man kan blanda shabby chic romatiskt med lite tuffare outfit som döskallar. Tröjan jag har på mig är också en Ester Elenora. Den är väldigt tacksam i storleken, passar både tight som loosefit.

Ni hittar kläderna på www.isacouture.com eller HÄR!

Nu ska lägga mig på soffan och inte göra någonting… Jag har sån tur att maken styr med maten idag ♥

LOADING..