Ugglan flyttar.

Det blev sent igår. Tuva-Li tog en alldeles för lång eftermiddagslur sen var kört att få henne att somna på kvällen. Vi har inga fasta tider för lillan på kvällen, klart vi försöker lägga henne runt samma tider men vi har ingen slavisk sov och ätklocka.

Jag har precis börjat vika monsterhögen med tvätt. Otroligt hur mycket tvätt det kan bli bara man borta fyra dagar. Och ju mer jag försöker organisera så inser jag att vi måste försöka lösa den här garderobsfrågan. Funderar på om en ny sängstomme med förvaring under kan vara en bra början på en lösning?

Tuva-Li somnade medans jag suckade över vardagsbestyren, men nu är det gjort.  Fina högar med vikta kläder i hela sovrummet. Bara det tråkigaste kvar, få plats med allt i garderoberna. Det får vänta en stund för jag är i farten med att skicka iväg en massa ugglor.

Det är superkul och känns otroligt att ni är så många som gillar ”pippifögglarna” som Adam säger. Jag hade fem regnbågsugglor kvar från mässan i Karlstad som jag annonserade om på instagram igår. Det tog inte ens fem minuter så hade de fått nya adresser. Micke pratade med tryckeriet som lyckligtvis kunde få fram nya litografier. Så när Tuvis höll mig vaken inatt så passade jag på skicka ut mejl till alla intresserade.

Nästa vecka ska jag ha ett möte med en webdesigner som kommer att hjälpa mig att bygga upp en hemsida för alla mina tavlor. Det dröjer nog ett tag till men snart hoppas jag på att kunna presentera alla mina verk samlade.

Det här är en orginaltavla som ska flytta neråt landet, närmare bestämt skåne. Ikväll ska jag gå ner till målarverkstaden och påbörja något helt nytt som jag tror ni kommer gilla.

Nu ska jag öppna upp och låta våren blåsa igenom lägenheten. Våran älskade sol är framme ♥

LOADING..