Billig försäkring – koppla dina barn!

Känns som det är första gången jag verkligen sitter ner och tar det lugnt på flera dagar. Det här med att skruva möbler och renovera hemmet tar på krafterna. Självklart så måste det ju vara något som krånglar lite på vägen också. Hade en vision om ett gammalt runt köksbord som skulle stå i köket. Hittade en massa olika på blocket och på auktion, men kände att de var alldeles för dyra. Av en slump så fick jag syn på att jysk hade ett runt köksbord. Bestämde mig för att slå till på det. Tyvärr så var det märken på bordet när jag plockade upp det så jag fick åka och byta.

Golvet blev fantastiskt fint i köket, det gav köket ett helt annat utseende. Vi är inte klara än på långa vägar men så här blev det…

Fastnade för en lampskärm från rusta också, den fick flytta med hem. Anledningen till att jag besökte rusta var att jag skulle försöka hitta en hissgardin. De hade jätte söta gardiner men tyvärr helt fel mått. Mitt köksfönster är ganska brett och då är det alltid svårt med hissgardiner. I värsta fall så får jag väl lägga en beställning på en hissgardin hos en sömerska men det brukar alltid bli så jäkla dyrt har jag lärt mig av erfarenhet.

Blev ett stopp på plantagen också. Jag brukar ju alltid beställa hem blommor, men på plantagen så finns de här ljuslyktorna. Vet inte hur många gångr jag har kikat på dom och nu var jag bara tvungen att köpa dom 🙂

Det här var lite av omvandlingen i köket. När allt är klart så blir det jätte fint!

Såg ni modern family ikväll? Haha vad jag skrattade. Gayparet hade satt på sin dotter ett koppel eller sele kanske låter bättre? Vad heter det?Den ena av dom tyckte det var fantastiskt, äntligen hade han full koll på vad barnet gjorde. Den andra tyckte det var skitpinsamt. Vad tycker ni om koppel på barn? Jag skulle lätt kunna använda mig av det på tvillingarna om vi skulle vara på någon stor marknad eller så där det är stor risk för att man kommer ifrån varandra. En billig försäkring kan man säga.

Nu ska jag ta min trötta kropp uppför trappan och slänga mig i säng.

Godnatt ♥

 1. Vad himla fint de blev!
  Är så imponerad över dig, att du ens orkar ta tag i en sån sak med så många barn. Du håller dig snygg och fräsch och orkar iväg på grejer, fantastiskt! Här står jag med två ungar och river mig i håret vissa dagar för att jag tycker jag har fullt upp 😉 Kram på dig!

 2. Satt här om dagen och kollade hissgardiner på nätet, tänkte att nånstans ska det väl finnas för breda fönster.. tog fram måttbandet och mätte fönstret, 1,95cm, där sker det sig!!

 3. Varför inte egentligen? För ett par somrar sen nr vi campade så såg vi en tysk pappa med sitt lilla barn i koppel.

 4. Som den hästfamilj vi var fick jag ett grimskaft i jeansen =)
  Förmodligen räddade det mig eftersom jag inte hade nån som helst överlevnads instinkt som barn 😉
  Hade koppel på sonen (då 2.5) på Liseberg i somras, alternativet hade varit att han fick sitta i vagnen hela dan….Han tyckte han det var jättekul att låna hundens koppel!

 5. När vi var till Florida förra året hade vi koppel på våran nyfikna och väldigt snabba 1,5 åring, utan den kontrollen hade hon lätt försvunnit. Nu kunde vi slappna av och låta henne upptäcka omvärlden på egen hand. Visst ser det löjligt ut men säkerheten går först!
  Glad Påsk!!
  Fia

 6. Madde ett tips: lägg endast ca. 3-5cm vatten åt tulpanerna, jag lovar dig då håller dem mycket längre. Och fast vattnet tar slut redan första dagen, lägg inte mera! För nu då du har så mycket vatten, dricker tulpanerna upp det så fort som möjligt och då håller dem inte lika länge. Bara att tips jag fått från en expert på tulpaner 🙂

 7. Va fint det blir!! Kolla stoffochstil.se =) De är billiga på tyger och syr upp efter beställning. Kanske inte blir sååå hiskeligt dyrt =)
  Hihihi sele hade mina föräldrar på mina tvillingsystrar när de var små.

 8. Vi har också en barnsele (köpt från Barnens Hus i Uppl Väsby). Den har jag använt på min dotter ganska mycket då hon var i 1,5års ålder. Hon gillade inte att sitta i butiksvagn så selen var perfekt. Speciellt i stora varuhus och på marknader använde vi den. Så kunde hon springa, vilket hon hellre gjorde än gick.
  Visst, min sambo tyckte det var pinsamt och ville inte använda den utan bar henne hellre. Men hon gillade nog själv att ha selen. Så jag tyckte inte att det var några problem alls.

 9. Det blev ju jätte fint!! Men jag undrar, hur får ni alla plats i köket?? Eller ni äter aldrig tillsammans? Det är inget negativt, jag bara undrar 🙂 Bordet å stolarna va riktigt snygga iallafall 🙂

 10. Ja ibland är det befogat med sele!! Men vad vårligt fint i köket. Jotex syr efter beställning vet ej vad det kostar, står kanske i katalogen.påsk-kram!!

 11. Vi har haft sele på vår son, använt den på köpcentrum och andra ställen med mycket folk. Han har inte gillat att hålla handen och det är inte konstigt måste bli jobbigt att gå med armen rakt upp. Selen har både han och vi gillat. Vi har kunnat vara mer avslappnade tillsammans när vi varit ute.

 12. En kompis sätter en bjällra på sina barn då hör man vart dom är iallafall. Himla smidigt. Fast koppel är nog bättre i folksamlingar iallafall.

 13. Mitt företag beställer gardiner av en leverantör som heter fondaco.. Finns många fina hissgardiner upp till 160cm. Har aldrig sätt bredare färdig sydda nånstans. Har själv 160 fönster hemma och svårt att hitta sånna i butiker.. Om du nu inte har ännu bredare fönster 🙂 Ska snart lägga massa kund beställningar, så kul nu till våren med nytt 🙂 http://www.fondaco.se om du vill ha lite inspiration 🙂
  /Elli

 14. Hej! Måste bara säga att jag älskar dig som mor och din underbara familj älskade att kolla på er hoppas ni är med en säsong till!:)
  Jag ska också köpa mig en runt fint bord till mitt kök har inte så stort kök nämligen så såg jag ditt super fint verkligen! Vad kostade det?:) kramar från en Karlstads tjej

 15. Sökte på google och skrev hissgardin ikea och oj vad mycket som kom upp olika ställen som åhlens och annat bör kollas upp
  Om du inte vill ha dyr hissgardin

 16. Hittade hit när jag letade efter en billigare barnförsäkring. Med tre barn tycker jag att månadskostnaden är väl hög. Men vad kostar inte 7 (snart 8) barnförsäkringar…? Eller kör du bara med koppel? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..